Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még lehet érteni a helyzetemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még lehet érteni a helyzetemet? Inkább prostihoz megyek.

Figyelt kérdés
Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

2018. jan. 13. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy nekem szakember segítségére van szükségem de valamilyen oknál fogva mégsem kérem a segítségét és elzárkózom ettől a lehetőségtől. Csak azt nem tudom, hogy miért.
2018. jan. 14. 16:17
 42/76 anonim ***** válasza:
:D Mert egy robot vagy aki gyártja a kérdéseket. Egy chatbot.
2018. jan. 14. 16:21
 43/76 anonim ***** válasza:
Szerintem is Minecraftoznod kéne. Nem kívánnál több nőt...
2018. jan. 14. 16:34
 44/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm inkább kihagyom a Minecraftot. Bízom benne, hogy pár év múlva már semmilyen érzelmet nem fognak belőlem kiváltani a lányok. Azt kívánom, hogy ne is közeledjenek felém.
2018. jan. 14. 17:06
 45/76 anonim válasza:
Olivér?
2018. jan. 14. 23:28
 46/76 anonim ***** válasza:
100%

Balázsnak hívják, 19 vagy 20 éves. Ő a Nyíribrányi Kuglófember. Egy igazi legenda.

Egyetlen hobbija a gyúrás, azt is otthon csinálja egyedül, emelgetve a nagyfater rotakapáját, meg cementtel kiöntött PET palackokat. Szeret egészségesen étkezni, ezért sem iszik etilt. Nincsenek barátai, csak a négy fal között él és nem megy sehová. A vonaton nap mint nap látott lány miatt gyötrődik már egy éve, ezért próbálja kiölni magából a nők iránt ébredő vonzalmát.

Ja és fontos tudni, Szabolcsban nincsenek pszichiáterek, annál inkább prostik. Azok vannak. :d

2018. jan. 15. 00:02
 47/76 anonim ***** válasza:
100%

Azert,mert ha elmész a szakemberhez szembe kell nezzel a felelmeddel,amiez baromi nagy bátorság kell. Ossze kell szedned magad es megprobald, mert minel kesobb teszed meg annal nehezebb lesz mar változtatni. Neked kell osszeszedned magad es szembenézni ezzel. Félelmetes pszichológushoz menni?? Na ja, nekem 3alkalom után, ha nem volt szimpi, akkor nem is kerestem. Döntés kerdese mar. Meg tudnal ebből gyógyulni, de az nem ingyen, ülve hullva érkezik, hanem bátornak kell lenni es megfokeppen vagynod kell a javulasra. Vágysz a javulasra?? Annyira rossz most neked, hogy mar nem bírod tovább?? Akkor ez adjon erot, hogy felkeresd a segitseget. Hajrá!!

Bar engem szeretne valaki annyira, hogy ilyen vizagaidoszakos, tanulos, nyelvvizsas, ujra erettsegizos, szakdoga írós, tételeket magolos időszakban letona valami hasonlót, amikor mar ugy unom.:D

2018. jan. 15. 00:34
 48/76 anonim ***** válasza:

Nem fog elmenni magától soha. Túl kényelmes neki ez. Egyszerűen lehetetlen, hogy elmenjen szakemberhez... és nem azért mert nincs, hanem mert egyáltalán nem akar ebből a mamahotel helyzetből kitörni.

Egyébként sem szokott magától elmenni senki, hanem berakja a kocsiba és elviszi valaki. Ő még lelkileg egy 14 éves kisgyerek szintjén van. Vagy ha a szülei ultimátumot adnának neki, hogy ki leszel rakva a francba ha nem szeded össze magad.

Csak valami komoly krízis tudja az embert kimozdítani ilyen ektoplazma üveges tengeri uborka életből. Neki ez teljesen jó így, néha feltámad egy kis ösztönös vágy, aztán elfelejti úgy is. Ezek a kérdések már rég nem a változásról szólnak, hanem hogy titkolva bár, de végre valaki foglalkozzon vele.

Egyébként elhiszem, hogy Magyarország legtrágyább, mocsári koszfészkében semmi kilátása nincs az embernek. Bár ha van étel a szájában, meg internet, akkor egy igazi elkényeztetett úri ficsúr.

2018. jan. 15. 00:44
 49/76 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fogok elmenni egy szakemberhez. Talán majd egyszer megjön az eszem de én már nem bízom benne.
2018. jan. 15. 07:33
 50/76 anonim ***** válasza:

"Egyébként sem szokott magától elmenni senki, hanem berakja a kocsiba és elviszi valaki. "

Kikérem a saját és az ismerőseim nevében. A húszas korosztály számára ez már sokkal elfogadottabb és maguktól is elmennek akár személyiségfejlesztés vagy bármilyen más probléma miatt. Ez egy teljesen normális dolog, minthogy valaki elmegy fogorvoshoz is. A fogorvoshoz sem kényszeríteni szoktak... Huszonévesen már hozok saját döntést, főleg amikor a saját életemről van szó.

Kérdező te tényleg változtatni szeretnél vagy csak jólesik egy kis sajnáltatás? Amikor változtatni szeretne valaki az kész tenni érte. Most komolyan, kapd már össze magad, mert helyetted senki sem fogja megtenni!!

2018. jan. 15. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!