Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem akar össze jönni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar össze jönni a csajozás akkor hány éves korban kellenne elmenni prostihoz?

Figyelt kérdés

Ha nem megy a csajozás nem volt még komoly kapcsolata valakinek sőt még esetleg még barátnője sem és még mindig szűz akkor végső elkeseredésként hány éves korban kell elmenni prostituálthoz elveszteni a szűzességet?

Ugye az ember reménykedik hogy megtalálja a párját és a szerelmével veszti el a szűzességét stb én is így vagyok vele, de ha évek óta egyedülálló ráadásul még szűz és nem mer csajozni vagy nem jön össze neki akkor hány éves korban kell elmenni prostihoz hogy elvesztje a szűzességét és hogy bátrabb legyen az életben a csajozás téren is mert ugye ha az ember megtudja milyen egy Nővel szexelni meztelen nőt fogdosni stb akkor bátrabb lesz csajozás téren is megszünnek a gátlások a szorongások nem lesz az ember annyira szégyenlős és akkor talán jobban megy majd a csajozás nem?

Azt mondják hogy a fiúk 70%-a Prostituáltal tanul meg csajozni.

2018. jan. 7. 08:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kötelező prosti-program.

Akkor megy egy férfi ku rvához,ha úgy gondolja,hogy igénye van rá.

2018. jan. 7. 08:40
 2/18 A kérdező kommentje:
de ha valaki 28 éves szűz akkor végső elkeseredésében csak elmegy nem?
2018. jan. 7. 08:57
 3/18 anonim ***** válasza:
40%

Amiről te beszélsz, az egy kis alkohol segítségével könnyen orvosolható. Az hogy 70% így csajozna biztosan nem igaz. Elég sok ismerősöm van egyetemről és 3-ról tudok akik kurvztak már de csak szórakozásból. Bőven úgy hogy egyébként általában hordják haza a kis ribiket. Legyen max 5%, mert veled ellentétben a legtöbben tudnak csajozni. Ha szégyenlős vagy pont egy prostihoz fogsz elmenni....

Természetes szelekció, aki életképtelen ne szaporodjon...

2018. jan. 7. 08:58
 4/18 anonim ***** válasza:
80%

Nekem akkor jött meg az önbizalmam, amikor elkezdtem kondizni. Jöttek is azonnal a kapcsolatok.

Azt ajánlom neked, hogy változtass a külsődön, azzal együtt a belsőd is változni fog.

2018. jan. 7. 09:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Helyzettől függően, mekkora mamlasz vagy 23-24 évesen már komolyan leblokkol a szüzesség. Akkortájt javasolnék egy "kutatóévet". Avagy tényleg kondizol, javítasz minden téren magadon. Ha nem jön be akkor már ajánlatos a hivatásos.

Ebben a korban még ki lehet dumálni a csajoknál, ha határozottan teszed.

Úgy 25-27 felett már jobb ha hallgatsz róla, vagy azonnal elmész és elkezdesz dolgozni utána az ügyön. 28-30 egyszerűen már annyira sok lelki problémát okoz, hogy szerintem nincs olyan férfi aki nyílt tekitettel be tudja vallani a szeretett nőnek, ha mégis összejön vele.

A szégyentől való rettegés pedig már akkora, hogy ilyen korban már teljesen beletörődtek a változtathatatlanba. Annyira elhidegültek már a nőktől, hogy majdnem a reménytelen kategória. Annyira, hogy már prostihoz sem mernek elmenni.

Segítő szándékkal 8-10 ilyen 25-28 körüli sráccal beszéltem mostanában, és ugyan az a szomorú történet mind. Annyira sok már a lelki blokk, hogy szakember nélkül nagyon nehéz javítani ezen... és a legdurvább, hogy páran küldtek fotót, teljesen rendben voltak fejre, egyeseknek nőik is voltak, de a szorongás akkora volt, hogy már nincs visszaút.

<egy veterán harcos, aki annó átélte mindezt>

2018. jan. 7. 09:18
 6/18 anonim ***** válasza:
9%

Aki saját maga tulajdonságaival nem talál magának egy barátnőt az életképtelen! Nem javaslom a prostit szűzoltasra! :D

Inkább találd meg magadban a probléma győkerét! Miért nem tudsz csajozni?

1, depis vagy és nyomi

2, dagadt vagy

3, kicsi a farkad

4, alacsony vagy

Na melyik?

2018. jan. 7. 10:02
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
ELkéstél, 27 évesen kell menni! :D
2018. jan. 7. 10:10
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
Neked attol onbizalmad lesz, ha egy ocska szakadt lotyo szetteszi a labait unott pofaval csak azert mert fizettel neki? Nem tudom megerteni ezt a gondolkodast. Hogy lehet valakivel egyutt lenni es elvezni, ha tudod, hogy mar alig varja hogy vegezz es csak szineszkedik. Merhetetlenul szanalmas. Inkabb tedd rendbe magad testileg, lelkileg. 24/F
2018. jan. 7. 10:36
 9/18 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem olyan 20 év körül. Addigra kiderül, ha nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy nőd lehessen.
2018. jan. 7. 11:09
 10/18 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó te nem érted és nem is akarod megérteni.

A szüzesség egy lelki szimbólum, egy stigma. Teljesen mindegy hogyan történik, de ha eltűnik, akkor akkor oldhatja a szorongást. Most jobb egy részeg csajjal aki kiröhög ha bénázol? Szerelemre várhat még az örökkévalóságra is, ha alap dolgokon nem változtatnak.

2018. jan. 7. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!