Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar össze jönni a csajozás akkor hány éves korban kellenne elmenni prostihoz?
Ha nem megy a csajozás nem volt még komoly kapcsolata valakinek sőt még esetleg még barátnője sem és még mindig szűz akkor végső elkeseredésként hány éves korban kell elmenni prostituálthoz elveszteni a szűzességet?
Ugye az ember reménykedik hogy megtalálja a párját és a szerelmével veszti el a szűzességét stb én is így vagyok vele, de ha évek óta egyedülálló ráadásul még szűz és nem mer csajozni vagy nem jön össze neki akkor hány éves korban kell elmenni prostihoz hogy elvesztje a szűzességét és hogy bátrabb legyen az életben a csajozás téren is mert ugye ha az ember megtudja milyen egy Nővel szexelni meztelen nőt fogdosni stb akkor bátrabb lesz csajozás téren is megszünnek a gátlások a szorongások nem lesz az ember annyira szégyenlős és akkor talán jobban megy majd a csajozás nem?
Azt mondják hogy a fiúk 70%-a Prostituáltal tanul meg csajozni.
Én azt mondom minél hamarabb. Engem 19 éves koromban heccből elvittek "mert beszari vagy a csajokhoz"... Akkor rákaptam, évekig kváztam, megdugtam egy csomó nőt. Ráadásul olyan dolgokat kipróbálhattam amire egy rendes kapcsolatban kb esély sincs. Aztán mikor benőtt a fejem lágya, elmentem egy nemibeteg szűrésre és mikor minden negatív lett kerestem magamnak rendes párt.
Ne másokkal foglalkozz hogy mit gondolnak, ez a te életed. Senki sem fogja megtudni h te prostihoz jársz, kivéve ha elkotyogod másoknak. Ennyi!
Baromság ez nem stigma, max a hülye fejekben.
Viszont a szorongás amit okoz az valós. Volt nem egy ismerősöm akik 28-30évesen vesztették el. Mert nem volt lehetőségük, mással foglalkoztak addig, tanultak, vallásosak voltak. De egy randin ez nem okozott nekik frusztraciot, sot haverok is tisztaban voltak vele, senki nem cikizett erte senkit. Nincs ebben semmi. Normális lány ezért nem fog kirohogni, max a r_bancok.
Volt viszont 19-21 éves ismerősöm is akiknek vagy sose volt még nője, vagy volt de max a csókig jutottak el. Némelyiknek a pórusaiból áradt az elkeseredettség. Érezni lehetett a kozelukben, hogy "meg akarlak dugni, lecccci leci hadd dugjalak meg naaaa..." aztan majd jol elpletykalja a haveroknak. Meg nem birta megallni, hogy az ember kepebe ne masszon. Na ez a borzalmas nem az, hogy valaki akar 40evesen is szuz....
Teljesen más egy olyan randi ahol a srác tisztában van magával és tényleg a lány érdekli, mint egy olyan ahol egy elkeseredett kis csótány egy bizonyos testrészedhez akar hozzáférni...
Az elsőt te érdekled mint lany/nő, a szemelyiseged, esetleg elmondja, hogy ez a helyzet, de nem csinal problemat belole, a második meg jön a nyavajgással, hogy de őt minden lány friendzoneolja, és ő pedig aranyos kedves, normalis, atlagos, es a lanyoknak persze a taplo paraszt kell... Elárulom ennel a fajtanal kevesebb taplobb paraszt van...
Ha tenyleg ekkora frusztraciot okoz, es ugy erzed felszabadultabb lennel tole, akkor viszont menj el hivatasoshoz, ne sajnald ra a penzt, ne a legolcsobbhoz, es hasznalj gumit.
30N
30N
Ott bukik az elméleted, hogy aki 19-20 évesen ennyire gátlástalanul nyomul és dugásra hajt, az nagyon hamar elfogja veszteni a szüzességét. Így vagy úgy de el fogja. Szimplán csak egy takonygerinc jellem.
Ellenben a példában szereplő srácok kivétél nélkül erős szociofóbiával és szorongással küzdenek. Meguktól soha sem lesz semmi... bárcsak mernének ismerkedni, akár gátlástalanul is, de nem teszik.
Az, hogy neked mi visszataszító vagy mi nem, az nem lényeg. Az általad leírt pasik így vagy úgy elérik a céljukat, míg a 30 éves szűzek szenvednek amíg vagy megáldja őket a szerencse, vagy szűzként halnak meg örök magányban. Kivéve az a kis %, aki tesz valamit, akár így, akáf úgy és megváltozik.
14:42
Igen ebben egyet értünk, hogy az említettek takonygerincűek, és abban is, hogy sajnos a gátlástalanságuk miatt mégis előbbre jutnak az életben...
Viszont szerintem nem mindegy, hogy mi a szociofóbia és szorongás oka. Ha ez a szüzesség? Akkoris miért? Cikizték a haverok? Ennyire tart, hogy akármi? Rendben, akkor lehet a legjobb egy hivatásos.
De ha ennél komplexebb okok is vannak a háttérben, akkor érdemesebb lenne először azokat megoldani. Nagyon sokat számít, ha az embernek van sikerélménye bármiben is. Ez a magabiztosság amit ez kelt az élet több területén is meglátszik.
Viszont leírtad a lényeget:
"Kivéve az a kis %, aki tesz valamit, akár így, akáf úgy és megváltozik."
Csak az jut valamerre aki tesz is érte, nem pedig siránkozik.
Lehet siránkozni, 1-2x kiadod magadból utána felállsz, mint egy felnőtt ember és mész tovább az utadon.
Ilyen téren a prostizást én személy szerint csak félmegoldásnak tartom, de van akinek használ.
Igen, abszolút egyetértek amúgy... csak ha próbálod megérteni pszichológiailag a jelenséget, akkor ezt nem igazán lehet nőként átérezni.
Egy 25-30 éves férfi lelkivilága, görcsei, szorongásait tényleg senki más nem tudja igazából, csak egy sorstárs, vagy "veterán" aki átesett rajta és megváltozott.
Az embereknél, ahogy a nőknél, a férfiaknál is vannak ösztönös, evolúciós erők... erre még jön a társadalom és a kultúra nyomása is. Egyébként itt a szüzesség egy tünet, ahogy te is írtad... egy komplex jellem tünete, amit szűz jellemnek hívnék.
Itt már olyan blokkok és gátak épültek fel, ami egy torz szexuális és szociális fejlődést, érést eredményezett. Minél tovább halogatódik az első csók, az első érintés, az első szex 20 felett főleg, annál jobban visszahat a személyiségre.
Férfi legyen a talpán aki ezt tudja büszkén viselni. Esetleg ha még beütött pár rossz tapasztalat is... hidd el, igen értelmesnek tűnő lányok, nők zavarják el sokszor a szűz jellemű férfiakat. Összetett dolog, hogy miért... de pl én 23 évesen még szűz voltam, és egészen addig amíg be nem kellett valljam a szeretett nőnek, aki viszontszeretett, nem is volt gond. Utána egyszerűen maga a tapasztalatlanságom, félelmeim által generált aura az ami eltaszította. Nem hogy támogatott volna, apró megjegyzésekkel tiporta földbe a maradék önbecsülésemet is. Sok ilyen esetről hallani. Egyszerűen nem mindenki akar pl egy 28 éves szűz mamlasszal foglalkozni.
Pedig abbam is egyetértek, ez a stigma a fejben létezik, aki bátran önbizalommal viseli, az NEM szűz jellemű. Mondjuk ilyen korban ehhez már kemény szociális skillek kellenek, hogy előnyödre fordítsd. Hidd el, ezen férfiaknak még általában az alap szociális skillek terén is óriási hiányosságok vannak. Barátok, társaság nélkül ezt leközölni teljesen esélytelen.
"Azt mondják hogy a fiúk 70%-a Prostituáltal tanul meg csajozni."
Gyanítom, ilyet legfeljebb azok hozzád hasonló töketlenek mondanak, akik szégyellik, hogy prostinál veszítették el.
" Nővel szexelni meztelen nőt fogdosni stb akkor bátrabb lesz csajozás téren is megszünnek a gátlások a szorongások nem lesz az ember annyira szégyenlős és akkor talán jobban megy majd a csajozás nem?"
Nem! A gátlások, a szorongások nem olyanok, hogy csak úgy maguktól megszűnnek. Tenni kell érte, hogy megszűnjenek. Ennek a legegyszerűbb módja, ha benyúlsz a gatyádba, és megkeresed a tökeidet végre. Nem a farkadat, azt már tutujgattad eleget! Hanem alul azt két csökött bigyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!