Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szeretnek nyalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek nyalni a férfiak?

Figyelt kérdés

Azoktól kérnék őszinte választ akik nem csinálják.

Azért mert nem jó illata van? vagy nem tetszik ahogy kinéz? megalázónak tartjátok? mi az oka igazából? tudom h többen vannak akik szeretnek, annak a miértje is egyértelmű.

köszönöm a válaszaitokat.

2018. jan. 13. 02:04
1 2
 11/12 mikeXxX ***** válasza:
88%
Nekem sok barátnő ecsetelte hogy sokan nem szeretnek nyalni szerintem ez kb 70% az önző emberek miatt van vagy nekik férfiatlan nem tudom én kb 20 évesen ráébredtem hogy minden nő más és nem a technika a lényeg hanem a reakció figyelése én oklevelet is kaptam (nem vicc ) volt akinek a spriccelős orgazmus is megvolt én szeretem is csinálni ami szintén felspanolja a nőket mert sokan nézni is szeretik közben én meg szeretem látni mikor remeg a partner teste a gyönyörtől 😁! 38f
2018. jan. 14. 11:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Sztem nincs ilyen... Nyalni nagyon jó, én imádok .

Max azért nemszereti néhány pasi mert nem volt tiszta a partnere v nem tudom.

2018. febr. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!