Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a férfiak nyalni?
Nem tudom hova tenni a dolgot. Eddig egy olyan partnerem sem volt, aki ezt örömmel, nem csak "udvariasságból" csinálta. Pedig egészsegesen élek, tisztán tartom magam és szerintem egyáltalán nincs rossz ízem (igen, kóstoltam, nem egyszer), sőt, egész kellemes. Az egyetlen hátrány, hogy kilógnak a kisajkaim egy kicsit, de nem hiszem el, hogy ez ekkora baj lenne.
Én szeretem a számmal kényeztetni a másikat, a sperma íze sosem tetszett de annyi baj legyen, a többi nagyon is izgat. Viszont elvárnék kölcsönösséget, nem muszájból, hanem élvezetből.
Ehhez képest sem a tapasztalataim, sem a hallottak nem azt bizonyítják, hogy a férfiak ezt szeretnék csinálni. Néha olvasok itt olyat (némileg irigykedve), hogy a srác imádja a barátnője/felesége ízét és szereti addig csinálni neki, amig el nem élvez így (is)... Nem vagyok önző az ágyban, de azért ezt igenis igazságtalannak tartom, hogy én nem kaptam soha ilyeneket és irántam nem lelkesedtek még :(
Van olyan aki nem szereti?
Persze hogy nyalok, addíg míg el nem élvez, aztán rendesen megdugom.
Azt tudom hogy én több okból szeretek nyalni. Az egyik, hogy észre tudom venni hogy tetszik neki amit csinálok, hogy élvez. Érzem hogy több a nedvesség az arcom előtt, imádom szétkenni az arcomon. Imádom ahogy beletúr a hajamba vagy megfogja a fejem és irányít olyankor föl, le jobbra balra, lágyabban vagy épp belenyomva a fejem a punciába hogy erőteljesebben.És igen elfárad a nyelvem hiába edzem :) de olyankor van hogy az állammal fejmozgással pótolom. Valószinűleg rájöttél imádom csinálni mindezt a párom visszajelzései miatt. Ennek ellenére, nekem is van olyan hogy nincs kedvem hozzá és a kedvéért mégis lemegyek délre.
Esetedben valószínűbbnek tartom, hogy jó alakú lehetsz, és lehet h bunkóság az is lehet hogy tévedek (remélem tévedek), de olyan csávókat fogsz akik "menők".
Igen rossz pasikat találtál eddig!
Nekem még nem volt női partnerem akit ne nyaltam volna ki. Mindegy milyen a puncid külseje, nem azért nem nyal ki a barátod az biztos. Én szerintem nincs jobb mint egy nedves puncit nyalni élvezésig, vagy bármikor a szex alatt! A mostani párom spriccelve élvez el, és számomra nincs jobb mint ezt az isteni nedűt ki nyalni! Szóval szerintem rossz partnered van. Ha neked hiányzik hogy jól ki nyaljanak akkor keress egy másik pasit. Ez úgy is probléma lesz, ha hosszú távon tervezel!
Simán csak peches vagy!
Keresd az igazit tovább!
Sok fickó szeret, sok nagyon ügyes is.
F41.
;)
Én eddig minden barátnőmet nagyon szerettem nyalni. Anélkül nem is hatolok be.
Tény, hogy ha nem szeretek valakit eléggé, akkor nem fogom úgy kívánni, hogy nyaljam is.
A nyalás a legintimebb dolog szerintem, amit csak olyannal csinálok, akiben teljesen megbízom és akibe szerelmes vagyok.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!