Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szeretnek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek a férfiak nyalni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hova tenni a dolgot. Eddig egy olyan partnerem sem volt, aki ezt örömmel, nem csak "udvariasságból" csinálta. Pedig egészsegesen élek, tisztán tartom magam és szerintem egyáltalán nincs rossz ízem (igen, kóstoltam, nem egyszer), sőt, egész kellemes. Az egyetlen hátrány, hogy kilógnak a kisajkaim egy kicsit, de nem hiszem el, hogy ez ekkora baj lenne.

Én szeretem a számmal kényeztetni a másikat, a sperma íze sosem tetszett de annyi baj legyen, a többi nagyon is izgat. Viszont elvárnék kölcsönösséget, nem muszájból, hanem élvezetből.

Ehhez képest sem a tapasztalataim, sem a hallottak nem azt bizonyítják, hogy a férfiak ezt szeretnék csinálni. Néha olvasok itt olyat (némileg irigykedve), hogy a srác imádja a barátnője/felesége ízét és szereti addig csinálni neki, amig el nem élvez így (is)... Nem vagyok önző az ágyban, de azért ezt igenis igazságtalannak tartom, hogy én nem kaptam soha ilyeneket és irántam nem lelkesedtek még :(

2017. dec. 17. 04:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Még egyik sem szeretett igazán. (bocs)
2017. dec. 17. 08:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom se szereti úgyhogy megértem a problémádat...

Pedig nyalással 5 perc alatt eltudok menni, míg kézzel 20 perc is kell, ha dugunk is és úgy izgatja közben a csiklómat akkor 15 perc alatt megyek el. Ha nincs kedve kielégíteni engem akkor is jobban jár a nyalással mert ahogy írtam is, így a legkönnyebb elmenni....

21/N

2017. dec. 17. 08:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Rossz pasikat fogtál ki eddig. Mindegyinek csak dugásra kellettél. Én imádom nyalni a puncit, mindegy milyen a formája. A legjobb, amikor 69-ben belenyomja az arcomba, hogy a nyelvem benne van. Mindketten a mennyben érezzük magunkat.
2017. dec. 17. 09:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, mert én szeretek!

tiszta, ápolt puncit szinte bármikor!

2017. dec. 17. 09:51
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Lányoknak ingyen nyalást vállalok! :D
2017. dec. 17. 10:14
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Hány partnered volt eddig? (Találj meg engem és nem lesz ilyen panaszod:-))
2017. dec. 17. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Imádok nyalni, lassan nagy mozdulatokkal ingerelni, aztán a csiklóra tapadni, szívni, amennyire csak tudok gyorsan nyelvmunkázni. Mindezt akár jó sokáig, mert rettentően élvezem a partnerem kéjes remegéseit és az ízét! Az egész szituáció izgat, beindít.
2017. dec. 17. 10:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a fiúk nem tudják mi a jó! De azok a lányok sem akik pl. szégyenlősségből nem engedik h ki legyenek nyalva. Ferde dolgokat zúdít ránk ez a társadalom sajnos. Én is vállalok punc.inyalást!
2017. dec. 17. 10:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, én imádok nyalni-falni. 😆
2017. dec. 17. 10:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek. Nunit is, popsit is. :)
2017. dec. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!