Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a férfiak nyalni?
Nem tudom hova tenni a dolgot. Eddig egy olyan partnerem sem volt, aki ezt örömmel, nem csak "udvariasságból" csinálta. Pedig egészsegesen élek, tisztán tartom magam és szerintem egyáltalán nincs rossz ízem (igen, kóstoltam, nem egyszer), sőt, egész kellemes. Az egyetlen hátrány, hogy kilógnak a kisajkaim egy kicsit, de nem hiszem el, hogy ez ekkora baj lenne.
Én szeretem a számmal kényeztetni a másikat, a sperma íze sosem tetszett de annyi baj legyen, a többi nagyon is izgat. Viszont elvárnék kölcsönösséget, nem muszájból, hanem élvezetből.
Ehhez képest sem a tapasztalataim, sem a hallottak nem azt bizonyítják, hogy a férfiak ezt szeretnék csinálni. Néha olvasok itt olyat (némileg irigykedve), hogy a srác imádja a barátnője/felesége ízét és szereti addig csinálni neki, amig el nem élvez így (is)... Nem vagyok önző az ágyban, de azért ezt igenis igazságtalannak tartom, hogy én nem kaptam soha ilyeneket és irántam nem lelkesedtek még :(
Az én párom se szereti úgyhogy megértem a problémádat...
Pedig nyalással 5 perc alatt eltudok menni, míg kézzel 20 perc is kell, ha dugunk is és úgy izgatja közben a csiklómat akkor 15 perc alatt megyek el. Ha nincs kedve kielégíteni engem akkor is jobban jár a nyalással mert ahogy írtam is, így a legkönnyebb elmenni....
21/N
nem tudom, mert én szeretek!
tiszta, ápolt puncit szinte bármikor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!