Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lanyok mit szolnak az ilyen dolgokhoz?
Figyelt kérdés
Szeretem a csajom bugyijait szagolgatni, nem lakunk egyutt de ha ott vagyok nalla akkor ha nem latja beleszimatolok a hasznalt bugyikba. Orulnek neki ha o sajat maga adna nekem bugyit amit otthon tudok tartani es szagolgatni, nyilvan nem merem ezt mondani neki mert nem tudom mit szolna hozza. Lanyok mikent reagalnak az ilyen dolgokra?2018. jan. 13. 00:33
2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérj tőle egy bugyit, ha laza a lány akkor semmi baja nem lesz ezzel. :)
3/4 anonim válasza:
Az én párom is szokta szagolgatni, nem zavar, mert ez is azt mutatja, h imád engem. Szerintem ez még inponál is egy nőnek. De a lányt nem ismerem, nem tudom, hogyan reagálna. Nekem nincs ezzel bajom, de hogy neki lenne e, azt nem tudhatjuk...
4/4 anonim válasza:
Elősször azért pl szex közbe dicsérd meg mennyire finom az illata.Aztán szex után amit levették róla bugyit kérd el.Oda fogja valószínűleg adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!