Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy viszonyultok az egyéjszakás kalandokhoz és a kizárólag szexen alapuló dolgokhoz?
Azt hiszem, hogy abban nagyjából egyetérthetünk, hogy a hétköznapokban vett elgondolás szerint a nőknek párkapcsolat kell, szerelem kell, boldogságot keresik. Nem szexelnek csak úgy, mint ahogy a férfiakról van a fejekben, hogy mindig csak dugnának stb. Itt is sok helyen olvasható, hogy a férfiak csak a dugásra mennek, a férfiaknak nem kell más csak a női test, a férfiak átverik a nőket, hogy puncihoz jussanak... végtelen sor.
Én eközben meg azt látom, hogy rengeteg nő hajlamos erre. Hajlamosak az egyéjszakásra, belemennek egyes férfiakkal csak szexbe, keresgélnek pasikat akikkel dughatnak stb. És itt most nem a hidrogénszőke, buta, plázacicákra gondolok. A legszolidabb, legvisszahúzódóbbnak tűnő nőnél is láttam már ilyet.
Melyik csoportból vagytok többen, akik önszántukból belemntek már csak szexbe vagy azok akik még soha és nem is akarnak?
Hogy álltok ehhez a dologhoz? Van közöttetek olyan aki soha nem feküdne össze csak testiség miatt valakivel néhány menet erejéig? Vagy igazából mindannyian benne lennétek ilyenben, csak a megfelelő férfi kell hozzá?
Jól sejtem, hogy egyáltalán nem kell sajnálni a női társadalmat azért, mert a sok "gonosz" férfi csak megfektetni akarja őket? Jól sejtem, hogy a nők is pont annyira akarnak csak megfeküdni mint amennyire a férfiak akarják ezt?
Én pont az a visszahúzódó lány vagyok, akiről írsz, pici, törékeny lány, igazi barátnő típusnak neveznek, senki sem nézné ki belőlem, hogy rosszalkodni is tudok, ha szingli vagyok :D Én kimondottan szeretem az egyéjszakás kalandokat, izgalmasok.
21N
Nekem nem volt még ilyen kalandom és nem is lesz. Egyszerűen nem tudok úgy lefeküdni valakivel, hogy ne legyek vele párkapcsolatban. Nekem kell, hogy legyen bizalom a másik felé. Képtelen lennék enélkül élvezni bármit is.
Gondolom, most sokan jönnek, hogy ez álszent duma, pedig nem. Mi nők nem vagyunk egyformák. Soknak van egyéjszakás kalandja, de nem mindenkinek.
Én mondhatni egy rendes férfi vagyok ezen a téren. Nem igénylem én sem az egyéjszakást vagy hasonló kalandokat. És azoktól a nőktől is elvárom ezt akikkel kapcsolatot szeretnék. Azt hittem, hogy nem egy nagy elvárás ez, elvégre mindenhol csak a síránkozást hallottam mindig, hogy a férfiak ki akarják használni őket. Gondoltam nem nehéz olyan nőt találni aki hozzám hasonlóan áll a dologhoz.
De úgy veszem észre, hogy ez egyáltalán nincs így, nagyon sok nőről kiderül, hogy benne van ilyenekben. Vagy tőlük vagy a férfitársaktól tudom általában, hogy ezzel is voltak meg azzal is voltak kapcsolat nélkül.
Szerintem a legtöbb nő ugyanúgy szeret szexelni szóval benne vannak ők is a buliban :) most sem keresek pl kapcsolatot de a szexről nem szívesen mondok le.. :)
Nekem is volt néhány egyéjszakásom nincs abban semmi, persze ilyeneknél nagyon be kell jönnie a srácnak szóval azért ezt sem akárkivel.. :)
'Lánykoromban' abszolút nem érdekelt az ilyesmi (mármint az egyéjszakás kaland).
Mindig párkapcsolatban voltam (+olyan hűséges fajta vagyok), fel sem merült a dolog.
Egyszer szinglikén úgy alakult, h. egy nagyon jó ismerőssel, szinte baráttal túl jól sikerül egy party lezárása...
Másnap a józan(odó) fejjel való bűnbánó átbeszélés után, h. 'így meg úgy nem kellett volna....', megállapodtunk, h. ez egy egyszeri kilengés volt. De később abból is többéjszakás lett...
10 évig férjnél voltam, és mikor elváltam, akkor kezdett iszonyatosan hiányozni a szex. Kis gyerekeim voltak, és egy párkapcsolatot (annak minden terhével) egy pasi sem akart bevállalni. Az önjelölteknek mind gatyamosónak, takarítónőnek (is) kellettem volna v. min. 10, de volt aki 30 évvel idősebben gondolta úgy, h. összeillünk...
Akkor még a szellemi szakadékról nem is beszélek. Tudom, van aki csak legyint.
De higgyétek el, fontos, h. agyilag szinkronban legyen az ember. Anélkül nálam a testiség, a vonzalom, a szeretet sem tud működni.
Szerintem nőként jellemzően párkapcsolatra törekszünk, de ha nagy koplalás van, miért mondanánk le egy kis friss húsról?
Alapvetően nem lennék olyan kicsapongó alkat, de (sajnos vagy nem sajnos) általában a libidóm az egekben, és nem tartom megoldásnak a lakásajtó magamra kulcsolását, csak azért, hogy "jókislány" lehessek a társadalom szemében.
Szóval, ha épp nincs párkapcsolatom, néha muszáj az alkalmi kaland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!