Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nőkkel vannak egyéjszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőkkel vannak egyéjszakás kalandjai egy pasinak ha régóta nem volt nővel?

Figyelt kérdés
Csúnyácskábbakkal vagy milyenekkel
2017. jún. 28. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy milyen pasiról van szó.
2017. jún. 28. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Leírom én hogy csinálom.

tele vagyok nagyon, családi vállalkozások miatt.

Nem fogok azért melóhelyre elmenni dolgozni, hogy némelyik lány/nő (értsd nem a lányok nagy része) azt mondja hogy csak az az igazi amit magadnak értél el.

Szóval egyik cégünket vezetem, a fizut nem is írom, mert sokaknak elérhetetlen lenne ez egész életükre.

Több luxus kocsim is van, márkás órák,cipők, amik egy melósnak lehet egy évi fizujába is kerülnének.

Persze a haveri társaságom is ilyen, így megyünk szórakozni.Már mikor belépünk a diszkóba látják a csajok itt jólöltözött vállalkozók jöttek, és mire a pulthoz érünk, már van is ott belőlük, és iszunk velük egyet.Majd egy kis táncikálás, ahol megrázzák a popsijukat,megmutatják mijük van, és irány haza.

Általában a belvárosi lakásomba viszem őket, a családi ház tabu, a lakást direkt erre a célra vettem.

Szóval nekem átlagban a 9/10 és 10/10 csajok szoktak meglenni, de ezt ők is tudják mikor meglátnak hogy egy bizonyos szint alatt nem kell próbálkozni.

2017. jún. 28. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Ez mind szép és jó #2-es.

Sőt, még hihető is, ez egy létező jelenség azt hiszem.

De, azt már kevésbé tudom elhinni, hogy egy ilyen ember akinek mindene megvan, bármit megkaphat ha akar, az majd pont gyakori kérdéseket olvasgat szabadidejében.

Éppen ezért számomra hiteltelen amit írtál.

A kérdésre válaszolva pedig, nem volt soha egyéjszakás kalandom, de ha lenne akkor valószínűleg olyannal, akit legalább minimálisan is vonzónak tartok az alatt nem.

2017. jún. 28. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Piszkosul unalmas tud lenni, a vállalkozó lét, mert azért a cégnél is benn kell lenni, mert ha a főnök nincs itt akkor az alkalmazottak önállósítják magukat, megváltozik a munkamorál.

Amúgy a nap részében mikor benn vagyok az irodában ülök és a neten böngészek.Híreket olvasok, filmeket nézek, társkereső oldalak, és igen, a gyakorin is szoktam válaszolgatni, időmből futja rá.

Csak hogy még írjak ettől jobb dolgot is, sok haverom akik szintén így tele vannak, sokszor vannak ezen az oldalon,hiszen nem tiltja senki, hogy akinek van pénze, az ne használhassa ezt az oldalt.

2017. jún. 28. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Áldom az eget, hogy nem szeretem az ilyen zenét, ezért nem járok discoba.:)
2017. jún. 28. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Csúnyábbal. De nem vágyom egy éjszakára, így inkább semmilyennel.
2017. jún. 28. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Prostival
2017. jún. 29. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!