Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány akinek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akinek volt már része egyéjszakásban, viszont ő valójában nem ez a típus aki egyből odaadja magát?

Figyelt kérdés
Aki előtte el nem tudta volna képzelni magáról hogy valaha is vevő lesz egy ilyen kalandra. Mert amúgy egy erkölcsös, tartással rendelkező lánynak tartja magát. (Magyarul akiért meg kell küzdeni, nem kaphatja meg őt egyből csak úgy akárki egy szórakozóhelyen.)

2017. ápr. 24. 23:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Én ismertem ilyet. :D
2017. ápr. 24. 23:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok, legyetek szívesek!
2017. ápr. 24. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
"viszont ő valójában nem ez a típus aki egyből odaadja magát" - Ehhem, nekem még szinte mindig ezt mondták, de más férfiaknak már nem mert egyből mentek szexelni mint utólag megtudtam.
2017. ápr. 24. 23:20
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Igen, 29 éves koromban egyszer belementem. Nem bántam meg, de azért nem hinném hogy fogok mégegyszer ilyet csinálni, ha egyáltalán leszek még szingli...

Amúgy utána találkoztam még párszor a pasival...

2017. ápr. 24. 23:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyszer fordult elő, ilyen az életemben 23 éves korom végén, borzasztó élmény volt. Soha többet nem mentem bele ilyen egyszeri dologba, és már nem is mennék, ha egyedülálló lennék, akkor sem. 31/N
2017. ápr. 25. 00:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem is egyszer volt ilyen.

Nem ismételném meg.

2017. ápr. 25. 08:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyszer fordult elő. Utána egy évvel később újra összehozott minket a sors, azóta már többéves kapcsolatról beszélünk.

Szóval én nem bántam meg, bár akkoriban nagyon utáltam magam érte, hogy én nem vagyok ilyen, meg nem is értem, hogy kerültem olyan szituba. :)

Bár ezt a "meg kell érte küzdeni" frázist butaságnak tartom, inkább úgy fogalmaznék, hogy számomra a testiség a szerelem/párkapcsolat része, anélkül nem működik. De ha egy kapcsolat kialakulása küzdelem, akkor megette a fene az egészet. :)

2017. ápr. 25. 09:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyetem alatt volt 2, nem bántam meg, nem volt kapcsolatom, megtetszett valaki, éltem a pillanatnak, de nem akartunk egymástól semmi többet. Amúgy tartással rendelkező nőnek tartom magam, nem ezen múlik. ÉS nem fekszem minden jöttmenttel ágyba...

Aztán volt két hosszú, több éves kapcsolatom, a második, 6 évesből gyerek is született. 2 éve maradtam vele egyedül, azóta nem nagyon van lehetőségem ismerkedni, és mivel apuka elég ritkán viszi el, ezért tartós kapcsolat kialakítására sem nagyon van esélyem. Azóta leginkább alkalmi "kapcsolatok" jönnek össze, mert testi igényeim azért vannak...nem szeretnék szex nélkül élni, de ha nem jön össze semmi más, akkor marad ez. Ettől még nem leszek kevésbé erkölcsös vagy tartás nélküli.

2017. ápr. 25. 10:12
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Velem egyszer elofordult, egyejszakasnak indult,ma mar a ferjem😊😊😊
2017. ápr. 25. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Van az a pont, van az a vágy...

Az a rossz, ha a lakókörnyezetedben csinálod. Mert akkor sokan tudni fogják, következtetnek. Holott te felnőtt önálló független ember vagy, és mint egy férfinek, ösztönöd, érzéseid.

Én annyira függetleníteni tudtam a testi igényeimet a személyiségemtől, h bármibe belementem volna. CSak TUDTAM, h nem éri meg, mert majd felébredek. Szóval csak csodálkoztam magamon, h így is lehet gondolkodni, amolyan miért ne? módon.

Egy ilyen kapcsolatom már 17 éves, gyerekeink vannak. De ha ő nem lenne, már több "első látásra szenvedély"-kapcsolatom lett volna.

Ha 1-1 becsúszik, ne bánd. Csak védekezz!

2017. ápr. 25. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!