Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány akinek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akinek volt már része egyéjszakásban, viszont ő valójában nem ez a típus aki egyből odaadja magát?

Figyelt kérdés
Aki előtte el nem tudta volna képzelni magáról hogy valaha is vevő lesz egy ilyen kalandra. Mert amúgy egy erkölcsös, tartással rendelkező lánynak tartja magát. (Magyarul akiért meg kell küzdeni, nem kaphatja meg őt egyből csak úgy akárki egy szórakozóhelyen.)

2017. ápr. 24. 23:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Viszont félreértés elkerülése végett, én férfi vagyok. :D Csak kíváncsi voltam hogy a nők hogyan vélekednek erről a témáról.
2017. ápr. 25. 19:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy attól még nem lesz valaki szajha, ha belemegy egy egyéjszakásba. Nem ezen múlik egy nőnek az "értéke". Csak sokan egy ilyen tettet rossz tulajdonságokkal azonosítanak.
2017. ápr. 25. 19:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom ismerősi kör stb. alapján, hogyha egy "nem olyan" nő belemegy egy egyéjszakásba, akkor az adott pasi nem felértékeli magát, hogy hú, nem szokott ilyet, és az én kedvemért mégis...!, hanem inkább az jut eszébe tipikusan, hogy persze, a nő tuti kamuzott, és könnyűvérű luvi, mert ha vele elment ilyen gyorsan, akkor tuti mással is...

És kész is a negatív megítélés, holott lehet, hogy tényleg az első-utolsó az adott nőnek.

2017. ápr. 26. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!