Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják mindenhol, hogy Ron Jeremynek 25centis a pénisze?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem,mert kíváncsiságból megnéztem pár videóját,de biztos nincs 25 centi. A 25 centi nagyon hosszú,kb a térdkalácsig ér,Ron Jeremynek pedig elég átlagos, 14-17 centi,de ez látszik is.2018. jan. 12. 17:36
11/16 anonim válasza:
Jaja. Szerintem 20 sincsen neki hosszra, de valóban vastag.
12/16 anonim válasza:
Azért Roccoé "hivatalos" mérés szerint 22 centi. Élőben látnád, akkor szerintem rájönnél, hogy nem irigyled azokat a csajokat, akiket Rocco papa után össze kellett varrni :D
14/16 anonim válasza:
Na Dick Rambone a példaképem.Az a tengerparti videó..
16/16 sandrisbp válasza:
Ron Jeremy annyira ronda és gusztustalan, hogy az embernek az élettől is elmegy a kedve, nemhogy a dugástól, ha az ő filmjeit nézi. Ezen az alakon és arcon az se segítene, ha gyönyörű formájú 27 centis farka lenne. Gondolom az egész csak azért tud működni, mert a még nála is rondább pasik megnyugodhatnak, hogy ha ennek is jutott nő, talán valaha nekik is fog... Az mindenesetre arra utal, hogy talán jó intellektuális képességei lehetnek, hogy ezekkel az adottságokkal ebben az iparban ekkora és ilyen tartós karriert tudott csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!