Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok Cristianó Ronaldóról nektek be jön? és az hogy szőrteleníti magát mindenhol?
Felszínes, zseléfejű mű piperkőc.
Nem tudom milyen lehet a családjával, barátokkal, de ami a nagy sztárságából lejön az ennyi.
Sokszor mondják, hogy a kevesebb több. Nagyon igaz....
Undorító migráns feje van.
Kb mint egy koszos büdös cigány
Belőlem is komoly ellenérzéseket vált ki a hisztijeivel meg az "én vagyok a fa.sza gyerek" viselkedésével. Arról nem is beszélve mennyivel köt többet a külsejére mint egy átlag nő.
Amikor kezdte a pályáját és még lényegesen visszafogottabb volt akkor aranyos volt és ha a cicomát (felnyalt zselés haj begyakorolt mosoly és tekintet meg az a pökhendi arckifejezés) levesszük róla szerintem jóképű. de a valóságban a fent említett dolgoktól nem tudok elvonatkoztatni és azt hiszem az undor a legjobb szó arra amit érzek. A szőrtelenítési szokásai nem hatnak meg. Amíg nem ugat a hónalj kutya és nem ugrik elő tarzan az alsógatyájából tőlem úgy szőrtelenít ahogy akar.
Csak nézzétek meg, milyen volt, és milyen lett.
A fickó nem valódi.
Szép. De ugyanakkor visszataszító is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!