Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már nagyon idegesít ahogy hallom h a szomszédban mindennap szexelnek? 22/l
Vagy: figyelj, és tanulj!
Komolyra fordítva, van az a régi horkolók mondása: aludjál, ne hallgatózz!
#33: azért beverném az orrát annak, aki ilyet mond, hogy "aludjál ne hallgatózz". Ha beleüvöltenek a füledbe az nem éppen a hallgatózás kategória debilkém. A hallgatózás az, hogy a marha nagy csöndben odatapasztom a fülem a szomszéddal közös falra és próbálom kivenni, hogy miről beszélgetnek.
Kedves kérdező,
Sajnos lakótelepen még az is luxus elvárás, hogy 10 után csöndben legyenek a szomszédok, 10 előtt meg aztán pláne. Szóval ha ennire zavar, akkor vagy szigeteld le a szomszéddal közös falat (szerintem kijönne 100-150 ezerből), vagy ha albérlet, akkor legközelebb költözz 4 szintes téglaházba, esetleg kertesházba vagy házrészbe (igaz, ott meg a kutyák vagy a kakasok lehetnek zavaróak, ha nem szigeteltek az ablakok).
Én mindenesetre megtanultam egy életre, hogy a 10 emeletes panelekben mindig van valami gyagyás. Nem egészséges, hogy annyi ember össze van ott zsúfolva, az emberek megzakkannak ott hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!