Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van eselyem az ilyen lanyoknal?
Az utobbi idoben, teljesen odalettem a nagy feneku lanyokert akiknek vastag a vadlijuk. De nem koverek csak nagy a popsi es vastag a vadli. Szinte ez lett a zsanerem.
En egy magas vekony srac vagyok es nem tudom, mennyire van eselyem az ilyen lanyoknal, persze tudom nem csak a kulsosegek szamitanak. De megis sokszor van az, hogy kigyurt pali-kigyurt csaj es igy tovabb.
Koszonom a valaszokat!
Most nézd, attól függ, mi a nagy fenék...
Engem széles csípővel áldott meg a sors, így nyilván a fenekem is nagyobb, mint egy vékonyabb csípőjű lánynak, és úgy vélem, a vádlim is vastagabb az átlagnál - legalább is 3 éven át ezen pörögtem, hogy miért vastag a vádlim, és hogy tehetném vékonyabbá.
A fenékre visszatérve, nincs akkora fenekem mint egy Nicki Minajnak vagy Kim Kardashiannak, pláne, mivel full természetes vagyok. Ha adnál egy képet, könnyebben meg tudnám mondani, az említett kategóriába tartozom-e.
Mindenesetre nekem bejönnek a magas, vékony testalkatú férfiak. Nem a pálcikaemberek, hanem a normál testalkatú, arányos testű férfiak, ha izmos, az egy bónusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!