Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,11 cm-es pénisszel semmi esélyem a lányoknál?
"A kutatók száz olyan nőt vizsgáltak meg, akik szültek, a vizsgálat szerint alapállapotban átlagosan 7-8 centi hosszú a hüvely, ami izgalmi állapotban megnyúlik, és 9,5-10,5 centire nő. Ez a hosszúság a behatoláskor még nagyobb lesz, 11-12 centi átlagosan – adja meg a választ Dr. Lehmiller a blogján."
Képzeld el, hogy az ujjaddal is ki tudsz elégíteni egy nőt, akkor ezzel a mérettel is sikerülne. Csak az a szomorú helyzet, hogy ezt a nők nagy része nem tudatosítja, és élből elküldenek téged melegebb éghajlatra.
Nem minden nő gondolkodik így ahogy az előttem szóló kifejtette.
Legalábbis csak remélni tudom, vannak még mások is így belátásom szerint és ez teljesen biztos hogy igen van esélyed a lányoknál és ha már odáig jutottok hogy ez tèma legyen szerintem éppen nem fogja érdekelni.
Hívd kobrának! Kobra 11- nek!
;-)
Olvastam egy orvosi cikket, ott a 10 cm feletti pénisszel kapcsolatban azt írták, hogy már az a méret, amivel lehet orgazmust okozni egy nőnek.
Hidd el, vannak többen, akiknek ekkora van, és kapcsolatban vannak.
Az én barátomnak is ekkora, 4 centis átmérővel!
Nekem ő így tökéletes, szóval természetesen van esélyed neked is!:) Csak legyél magabiztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!