Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarja a barátom hármasba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a barátom hármasba?

Figyelt kérdés
A barátom azt akarja, hogy egy haverjával csináljuk hármasba. Miért akarhatja ezt? Én benne is lennék de félek, hogy úgy tekintené, hogy megcsaltam őt. Kérdeztem már tőle de normális választ nem kaptam illetve azt mondja, hogy nem tekintené megcsalásnak. Én szeretném kipróbálni menjek bele?
2018. jan. 10. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Ha szeretned, menj
2018. jan. 10. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem az kell neki, hogy most te dugsz félre az ő jelenlétében, aztán ő fog a te jelenlétedben.
2018. jan. 10. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Nagy lehet a szerelem.
2018. jan. 10. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

Egyes nem empatikus, más emberek helyébe magukat bele képzelni nem tudó emberek szerint ez biztos azért van, mert nem szeret.

A valóságban azért, mert vágyik a szexuális változatosságra és szexuálisan izgatónak tartja ezt a helyzetet.

2018. jan. 10. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Mi is sokszor vagyunk hármasban csináld nyugodtan
2018. jan. 10. 15:35
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Talán azért, mert ez izgatja?

Nem ő lenne az egyetlen férfi, akit izgat a dolog. Talán csinálta már régebben és bejött neki, vagy pont az ellenkezője, nem csinálta még, de kipróbálná.

Ha szerinte nem megcsalás, akkor nem kéne ezen kattognod. Én sem tartom megcsalásnak, pláne, hogy az ő ötlete volt.

Ha mindketten szeretnétek és kijelentettétek, hogy nem megcsalás, akkor hol a probléma?

Talán nem tudom beleélni magam a helyzetbe, de nem igazán értem, miért olyan nagy probléma az - pedig én is nő vagyok, és én is hajlamos vagyok túlgondolni a szimpla dolgokat.

2018. jan. 10. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha téged is izgat,menj bele.
2018. jan. 10. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van benne egy kis meleg hajlam. Semmi gond ezzel én is szeretem hármasban izgat ha van mellettem még egy fiú
2018. jan. 10. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy biszex, vagy úgy gondolja, hogy így nagyobb élvezetet okozhat neked.
2018. jan. 10. 23:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Számtalan oka lehet, a többségét kifejtették már előttem. Beszéljétek végig alaposan és komolyan, nem elpoénkodva a dolgot. Mondd el neki, hogy Téged is izgat a dolog de csak akkor szeretnéd ha számára ez tényleg rendben van. Beszélgessetek róla sokat, akár a harmadik féllel együtt is. Tisztázzátok előre a szabályokat! Nincs ezzel semmi gond, ez egy természetes vágy, de amint a feljebbi válaszokból látod van aki csak azért mert Ő nem vágyik rá, vagy mert Őt taszítja elítéli. Ez szerintem olyan dolog, hogy engem például kifejezetten taszít a mákos tészta, de ettől még nem kiabálok kígyót békát arra aki szereti és nem mondom rá azt, hogy egy igénytelen tuskó.
2018. jan. 11. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!