Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátom hármasba?
Egyes nem empatikus, más emberek helyébe magukat bele képzelni nem tudó emberek szerint ez biztos azért van, mert nem szeret.
A valóságban azért, mert vágyik a szexuális változatosságra és szexuálisan izgatónak tartja ezt a helyzetet.
Talán azért, mert ez izgatja?
Nem ő lenne az egyetlen férfi, akit izgat a dolog. Talán csinálta már régebben és bejött neki, vagy pont az ellenkezője, nem csinálta még, de kipróbálná.
Ha szerinte nem megcsalás, akkor nem kéne ezen kattognod. Én sem tartom megcsalásnak, pláne, hogy az ő ötlete volt.
Ha mindketten szeretnétek és kijelentettétek, hogy nem megcsalás, akkor hol a probléma?
Talán nem tudom beleélni magam a helyzetbe, de nem igazán értem, miért olyan nagy probléma az - pedig én is nő vagyok, és én is hajlamos vagyok túlgondolni a szimpla dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!