Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok egyedül ezzel, vagy más is szeret meztelenkedni a párja előtt?
Figyelt kérdés
Én nagyon imádok meztelenül lenni a párom előtt, van hogy egésznap úgy vagyok előtte, imádom, amikor ilyenkor a fenekemhez, vagy oda előre nyúl.2018. jan. 10. 10:16
11/19 anonim válasza:
Én is imádnék meztelenkedni, csak nincs barátnőm. 🙄
12/19 A kérdező kommentje:
Nekem sincs barátnőm, csak vőlegényem :)
2018. jan. 10. 13:58
13/19 anonim válasza:
Nem vagy egyedül....
Én nem csak az aktuális pasi előtt szoktam meztelenkedni, amúgy is szeretek teljesen pucéran, vagy szinte semmi ruhában lenni otthon is, és bárhol, ahol ezzel másokat nem zavarok meg.
14/19 anonim válasza:
mint az előttem szóló,ha nem kényszerítem a látványom senkire,bárki előtt meztelenkedek. mivel egyedül élek szinte csak annyi ruhám van,ha valahol meg kell jelenni,meg most a hidegebb időkben egy vastagabb pulcsi alul semmi. Ha hivatalos valaki jön,egy törölközőkörbe,ha csak valaki benéz,menjen haza,ha nem tetszik...
15/19 anonim válasza:
Nincs is izgatóbb amikkor meztelen van elöttem !
Már csak ilyen nő kellene !
16/19 anonim válasza:
még nincs párom de szeretek meztelen lenni itthon
17/19 (:Puszedli :) válasza:
Jelenleg nincs párom és szeretek meztelenkedni mikor egyedül vagyok. :) De ha lenne párom előtte biztos meztelenkednék. :) 20L
18/19 anonim válasza:
én imádok meztelenül lenni a barátnőm előtt, aludni is meztelenül szoktam mellette. ő maximum a meztelen alvásban van benne de abba is csak miattam
19/19 anonim válasza:
Ezek annyira hihetetlen hozzászólások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!