Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párcseréről vélemények? Ki hogyan kezdeményezte a dolgot? Hol történt meg a dolog? Kor?
F44/N41
Mi kipróbáltuk és még a mai napig csinánljuk ! Egyáltalán nem bántuk meg ! De aki féltékeny az ne kezdjen bele !
Mi Swingerben kipróbáltuk a Soft verziót (minden, kivéve dugás). Akkor kb 32-33 voltunk
Az ötlet izgalmas volt, és habár jobban izgatott minket a többes, főleg inkább a hármas felállás, ott egy olyan párral akadtunk véletlen össze, akik inkább párcserések, mi meg kezdőként haladtunk az árral.
Nekem pasiként nem igazán jött be, izgalmasnak találtam a fejemben. A csaj szépike volt, de amikor ott van előtted és hajtanod kell arra, hogy neki is jó legyen, akkor rájössz, hogy te őt nem szereted és nem igazán célod, hogy neki szuper legyen az éjszaka. A páromért bármit megtennék, hogy jó legyen, de teperni egy idegen csajért akivel még néha bénázunk is, mert nem vagyunk összeszokva, az nem volt olyan jó. El tudom képzelni, hogy sok pasinak az új cici, az új ízek, egy új száj aki kényezteti őt, egy új punci amit nyalhat és ujjazhat halál jó, de a csaj nem ért fel az én párommal, hiába volt új. Ha talán jobban orálozott volna, vagy tényleg nagyon szuper kaliber lett volna, lett volna benne valami extra és fenomenális, lehet jobban élvezem, de csak átlagos volt. (és az orálja kimondottan rossz volt)
Páromnak jobban bejött, maga a pasi annyira nem vonzotta, de mondta, hogy az a feeling, hogy egy másik pasi került a lábai közé, a kemény borostája (ami nekem puha), az adott neki egy tabu érzést amitől begerjedt. Plusz azt mondta, hogy a pasi nagyon ügyes volt a nyelvével és az ujjával.
Plusz nagyon élvezte, hogy míg a pasi saját párja kicsit szenvedett a szájával, hogy felállítsa a pasi farkát (mint írtam, szerintem nem tud orálozni), addig a párom könnyen megkeményítette őt és ez adott neki egy HA-HA érzést, hogy bármikor amikor a csaja szopta, lekonyult, amikor a párom kezelésbe vette, akkor pedig kemény lett mint a kő.
Összességébe egy élmény volt, de nem igazán vágyunk erre, jobban izgat mindkettőnket, ha egymással vagyunk, de mondjuk kibővítjük a kört. Találkoztunk olyannal is, akik a klubban szinte búcsút mondanak egymásnak, egyik megy egyik szobába, másik a másikba és mintha ott nem lennének házasok. Na mi pont az ellenkezője vagyunk!
Tanács: ha kezdő vagy, akkor menj swingerbe, ott lehet felkészülni, interneten a mély vízbe ugrasz és lehet megégeted magad, mert nem tudod milyen az
Nem próbáltam, nem is szeretném. Szeretem a barátnőmet. Azért nem vagyok féltékeny, mert bízom benne, bízom abban, hogy hűséges hozzám, hogy nem fekszik össze mással.
Na egy ilyen akciónál pont az történik. Miért jó az nekem? Belegondolni is rossz, hogy a barátnőm egy más pasival van, és ő ugyanúgy s2arul érezné magát, ha én lennék más nővel.
Szóval nem vagyok féltékemy, de kösz, nem. Még az autót talán kicserélném valakivel egy jétre, de a páromat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!