Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek maradi, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek maradi, vagy teljesen elfogadható dolog, ha egy huszonéves (közelebb a harminchoz) nő ódzkodik az anális szextől?

Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen elfogadható. Én férfiként óckodom tőle, soha nem vágytam rá. 38/F
2018. jan. 5. 12:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
persze, az csak a TVben meg a nagypofás barátnőknél van, hogy "jaaa, anál, az alap és szuper!"
2018. jan. 5. 12:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális dolog, ne gondold emiatt maradinak magadat. Az anális szex azért nem alapvető része a szexualitásnak, sokan nem vágynak rá. És ami a legfontosabb: semmi sem kötelező, a te egyéni preferenciáidnak mindig van létjogosultsága. A lényeg, hogy olyan partnert találj, aki hasonlóan viszonyul ezekhez a dolgokhoz, és így senkinek sem kell lemondania a vágyairól, vagy magára kényszerítenie a másik vágyait.
2018. jan. 5. 12:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy az nem kötelező az👍
2018. jan. 5. 12:19
 5/18 Fruzs33 ***** válasza:
100%
Én sem szeretem.Fájdalmas,és amit nem akarok,azt úgysem csinálom.
2018. jan. 5. 12:21
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Mindenkinél más, valaki szereti, valaki nem. Sőt, valakinél nagyon fájdalmas, ettől függetlenül finoman kipróbálhatod a partnereddel, és majd eldöntöd, hogy kellemes érzés-e. Általában az emberek rágörcsölnek, én addig jutottam el barátnőmmel, hogy az ujjamat dugtam be a popsijába, amit nagyon élvezett. Ettől függetlenül nem szeretné az anál szexet ő sem.
2018. jan. 5. 12:24
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
elfogadható, semmi sem kötelező, ha nem akarod ne csináld ennyi!
2018. jan. 5. 13:24
 8/18 anonim ***** válasza:
33%
Engem bármire rávehet a csajom, amire nagyon vágyik, mert szeretem és bármit megteszek érte (okés, kivéve a törvénybe ütköző dolgot, vagy amivel kárt okozok másnak/magamnak, de szerencsére ilyet nem kér). Nyilván az embernek jól esik, ha nem egyoldalú az ilyesmi, tehát ő is kérhet bármit, bízva benne, hogy a párja is annyira szereti őt, mint ő a párját.
2018. jan. 5. 13:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
MrChunky: ez szép és jó, de ha valakinek valami nem fér bele, akkor ne vádoljuk már azzal, hogy nem szereti eléggé a párját. Én imádom a páromat, az ő boldogsága sok esetben az enyém előtt van, viszont soha nem tudnék olyasmit magamra erőltetni, ami belőlem undort vált ki vagy nekem szenvedést okoz! Mindenkinek más a küszöb, van, aki nyitottabb, mert számára a bizarrabb dolgok is semlegesek. De ha valakit ez taszít, akkor igazán nem számít, mennyire szereti a másikat. A másiknak is tiszteletben kell tartania, hogy mindkét fél öröméről van szó, nem pedig csak az egyikéről.
2018. jan. 5. 13:54
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon nem vonz az anális szex, soha senkivel nem akartam kipróbálni és ez eddig nem is jelentett semmiféle gondot. De a mostani, még nagyon friss kapcsolatomban felmerült, hogy a barátomnak az összes előttem lévő barátnőjével (5) volt része anális szexben. A legtöbben alapból benne voltak, más pedig engedett egy idő után. Mikor mondtam hogy én semmi szín alatt nem próbálnám ki, azt mondta felvont szemöldökkel: "Nem is gondoltam volna, hogy ilyen kis maradi vagy". Vicceskedve mondta, vagy legalábbis próbált annak tűnni, de rosszul esett. Mert ez szerintem sem maradiság kérdése, hanem ahogy írjátok is, ez egy extra, nem az alap dolog a szexben, ami vagy bejön valakinek vagy nem, és egyikre sem lehet azt mondani hogy ő jól dönt, ő meg rosszul.

2018. jan. 5. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!