Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek maradi, vagy teljesen elfogadható dolog, ha egy huszonéves (közelebb a harminchoz) nő ódzkodik az anális szextől?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:01
11/18 anonim válasza:
Hülye a pasid. Én akárhány ferfinek mondtam hogy nem ,azok teljesen természetesnek vették hogy NEM! Ennyi
12/18 anonim válasza:
Ha még egyszer előhozza a témát, mondhatod, hogy vegyen egy felcsatolhatósat, azzal párszor szívesen lerendezed, ha pedig látod rajta, hogy élvezi, akkor később talán te is engeded. Szerintem erre ő is maradi lesz... :)
40F
13/18 anonim válasza:
Ez nem maradiság, teljesen normális. Az nem normális, ha ezt az ellenérzést valaki nem akarja/tudja elfogadni.
14/18 A kérdező kommentje:
Haha, #12, ez jó ötlet :D
2018. jan. 5. 16:39
15/18 anonim válasza:
#9: nekem nincs olyan, hogy nem fér bele. Ha a másiknak szíve vágya, akkor megteszem neki, mert szeretem és szeretek neki örömet okozni. Ennyi. Az sem érdekel, ha nekem kellemetlen. Kibírom, ha látom a rajta, hogy ő meg baromira élvezi.
16/18 anonim válasza:
Teljesen elfogadható. Én férfiként is óckodok ettől, se az enyémet ne kívánja más, sem én nem rajongok mások ilyen részéért. Vannak ilyenek is.
17/18 anonim válasza:
Nem vagy maradi csak tapasztalatlan még. Én például a 41 éves barátnőmmel voltam először popsiszexbe úgy hogy ő kérte tőlem. De tulajdonképpen nem kizáró ok, csak van időszak vagy valami a levegőben hogy nagyon megkívánjuk.
A felcsatolhatós nem jó ötlet, mert egyrészt plusz meló, másrészt ezzel a pasik még jobban rákattannak az análra a prosztata miatt és akkor dughatod popsiba is ezen túl.
18/18 anonim válasza:
Aki lepontozott az ezek szerint egy önző ember és csak magát szereti igazán. Számomra ez az igazi szerelem, hogy a másik ember vágyait helyezem előbbre a magam ellenérzéseivel szemben, mert örömet okoz az, ha örömet okozhatok neki. Pl. ha kitalálná, hogy el akar verni egy lovaglópálcával, mert neki ez szíve vágya, ám legyen, hiába nem vonz ez a dolog és valsz. eléggé fájna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!