Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párcseréről vélemények? Ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párcseréről vélemények? Ki hogyan kezdeményezte a dolgot? Hol történt meg a dolog? Kor?

Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 08:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Van egy nagyon jó baráti pár akikkel gyerekkorunk óta jóban vagyunk velük voltunk nyáron nyaralni és ott egy picit ittas állapotban felvetődött az ötlet, hogy mi lenne ha párt cserélnénk és megtörtént a dolog. N
2018. jan. 10. 08:47
 2/13 A kérdező kommentje:
1 es kicsit részletesebben? milyen élmény volt stb?33F
2018. jan. 10. 08:57
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
tegnap bevittem a páromat a tescoba hogy cseréljék ki mert elromlott de nem jártam sikerrel.
2018. jan. 10. 09:18
 4/13 Irmo válasza:
0%
23F Mi a párommal tervezünk ilyet, ill hármast, de nem találtunk még felületet ahol tudnánk keresni ehhez partnert.
2018. jan. 11. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
10%
Ja.Kor.
2018. jan. 16. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
4# Na itt majd kaptok most ezer privátot.
2018. jan. 16. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
35%

nalunk tortent egy hasonlo pias party utan. most azt irnam veletlenul ugysem hinned el. elkezdtunk vetkozos pokert jatszani huyesegbol. aztan amikor mindenki meztelen volt akkor jott az egyeb feladat. te kapd be, te nyald ki stb :)

es egyszer csak megtortent. nem teljesen parcseres, hanem inkabb olyan mindenki kedvere akcio lett belole.

meg hozzatennem, abszolut ellene voltam mindenfele hasonlo akcioknak, a szex ket emberre tartozik es hasonlo elveket vallottam en is. megtorten nem bantam meg, sot merem azt allitani hogy meg szorosabba tette a kapcsolatunkat. a barati parral tovabba is jo baratok vagyunk es nem akarjuk egymast megolni.

42F

2018. márc. 5. 08:05
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Mi többnyire csak beszélünk róla, még soha nem próbáltuk csak a hármast. Valahogy a mi korosztályunkban kevés a jelentkező (35-40).
2018. márc. 5. 08:23
 9/13 anonim ***** válasza:
46%
Én egyelőre csak próbálok finoman utalgatni rá a feleségemnek, hogy benne lennék. Ő elzárkózik tőle, de nem hiszem el, hogy ne gondolna rá.
2018. márc. 5. 09:37
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
38vagyokbés a feleségemmel már téma a dolog benne is lenne ... Talan egy swinger clubba megyünk
2018. márc. 5. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!