Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűnt az exem?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy még szeret, de mindenhonnan letiltott, nem szórakozik a közös ismerőseinkkel, nem megy sehova, kerül teljesen.2018. jan. 8. 21:00
2/5 anonim 

válasza:

Ha szétmentetek, mit foglalkozol vele?
3/5 anonim 

válasza:

Ki mondta, hogy még szeret, és miből vonta le a következtetést?
Ez most nem cinikus kérdés volt, de jobban tudnánk ezáltal tippelni... mert a letiltás jelentheti azt is, hogy így próbál túllépni rajtad, mert úgy gondolja, te nem szereted, és azt is, hogy tényleg látni sem akar.
Mondjuk, ha még másokkal sem "szórakozik", akkor eléggé kikészülhetett, azért van begubózva...
4/5 anonim 

válasza:

Azt nem tudom hogy valóban szeret e még vagy csak a barátaitok/ismerőseitek állítják ezt én csak azt mondhatom hogy amikor nekem véget ért egy kapcsolatom, ami hosszú volt majdnem 9 évig tartott csak a fiú lelépett egy másik csajjal ( tudom gáz de ez van) én is unfollowoltam mindenhonnan, kitöröltem az összes közös képünk, kidobáltam minden ajándékot amit tőle kaptam sőt bárki elkezdett róla beszélni azonnal témát váltottam és igyekeztem kerülni. Sőt állandóan s**gfejnek és ktsögnek,stb neveztem, de nem azért mert utáltam. Sőt épp ellenkezőleg. Még mindig annyira szerettem hogy képtelen voltam kiverni a fejemből ezért inkább úgy döntöttem szelektálom az életemből és megpróbálom elfelejteni ahelyett hogy 0-24ben a fényképét szorongatva bőgnék utánna. És igazából azért hordtam el minden szem*tnek mert egyrészt valóban haragudtam rá, és egy részem valóban gyűlölte azért amért 9 év után így faképnél hagyott, viszont a másik felem még mindig túlságosan szerette. Ezért azzal hogy ilyen közönyösen beszéltem róla egy kicsit magamat is próbáltam becsapni, hogy de igenis ez egy s*gfej és nem szeretem és stb stb. Szóval nem azért nem akartam róla hallani mert utáltam ( na jó egy kicsit igen) hanem mert fájt...szóval lehet ez van a háttérben, lehet még tényleg érez valamit Vagy lehet még nem zárta le a dolgot és addig nyugira vágyik, nem akar felőled hallani amég be nem gyógyulnak a sebek. De persze az is benne van a pakliban hogy végleg ki szeretne zárni az életéből, és tiszta lappal nyitni amibe úgy gondolja te már nem férsz bele - erre főleg akkor van nagy esély ha csúnya szakítás volt
5/5 anonim 

válasza:

Nem szeret téged. Szerintem semmilyen szinten. Akit szeretünk, azt nem tiltjuk le. Mert mi van, ha pl életbevágó szükséged lenne segítségre, és őnála lenne a megoldás, de le lennél neki tiltva, és teljesen cserben lennél hagyva? És őrá nem számíthatnál. Szóval szerintem nem vagy fontos neki. Különben meg amúgy éretten meg is mondhatta volna, hogy nem akarja , hogy írj, és akkor tudomásul veszed, hogy nem akarja, hogy írj. De így meg csak letiltott, hogy nem kér belőled, és te se kérj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!