Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem szerint kövér vagyok (kép)?
Teljesen elvette az önbizalmamat. Tudom kicsit vastag a combom meg pici a mellem, de szerintem nem vagyok kövér. Vagy már nem is tudom mit gondoljak. Ja és csak 160 cm vagyok. Csak őszintén :/

BÁÁÁLNA!!!!!!!!
amúgy hagyjuk már ezt a kövér vagyok témát, még ha egy husisabb alkat parázik rajta azt megértem, de te is tudod magadról hogy nem azt idejössz hergelni a jó népet te

Tök jól nézel ki szerintem. ;)
Az exekre meg nem kell adni, mert rendszeresen ilyeneket mondanak. Nemtől függetlenül szerintem, szóval mi sem vagyunk jobbak sokszor, csak egy nő mondjuk nem ezzel vág vissza a pasinak, hanem azzal, hogy kicsi volt a farka, és nem is élvezte vele.

Igen, kicsit kövér vagy. Ha zavar ez téged is, akkor változtass az életmódodon és fogyj le!
Ha nem, akkor meg fogadd el és ne törődj senki véleményével.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!