Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Aki szerint lehet szexi egy kövér pasi, az mit lát benne?
Figyelt kérdés
Testileg semmi vonzó sincsen bennük, ugyanakkor vannak nők, akik képesek ágyba is bújni velük.2017. márc. 4. 21:58
1/9 anonim válasza:
Ha van elég pénze megdughat engem :) 23/N
2/9 anonim válasza:
Valakik kövér nőkkel is ágyba bújnak, bennük sincs semmi vonzó. Akkor most mivan?
Vagy lehet hogy már akkor is ismerték egymást amikor még vékony volt? És nem rúgják ki azért mert meghízott?
3/9 anonim válasza:
Mért ne lenne benne semmi vonzó? Neked lehet hogy nincs, de hála nem vagyunk egyformák. Az én párom is nagy darab, mégis felizgulok rá, és még jó hogy lefekszem vele. Naponta nem is egyszer.És pénze sincs sok úgyhogy ez a része kilőve. Szeretem, szerelmes vagyok belé, és olyannak fogadtam el amilyen, mikor ismerkedtünk akkor is ugyan ilyen testalkata volt.
4/9 anonim válasza:
Attól függ, mennyire kövér. A macis testalkat nekem pl. nagyon bejön, de azért ne legyen nagyon elhízva.
5/9 thuesday válasza:
Hát szerintem ez attól is függ milyen a családi háttere valakinek: ha pld nincs apa vagy rossz vele a kapcsolat stb. akkor egy kis apakomplexussal nagyobb esély van a maci alkatú srácoknak. Ezt nem lehet elmondani, hogy mit látnak bennük egyszerûen csak szeretik
6/9 anonim válasza:
Ha a teste nem is az esetem, lehet a személyisége az.
7/9 anonim válasza:
Kövér alatt mit értesz? Mert nekem volt egy 187 cm magas 130 kilós párom. A humora és a perverzsége valamint a nyitottsága fogott meg 23 L
9/9 anonim válasza:
Valószínű hogy nem a pasit nézi,hanem hogy mennyit keres.
Legjobb ha külföldön melózik a pasi sok sok euróért.
Akkor aztán mindegy hogy néz ki. Lehet jó nagy hasa,meg lógó csöcsei.Biztos izgató látvány lehet. Meg amikor a nőn liheg az ágyban izzadt nagy tohonya büdös testtel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!