Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér csajnak is lehet jó szexuális kisugárzása? Lehet valahogy egy kövér csaj is szexi?
Én egy kövér csajszi vagyok. 24 éves. Azt vettem észre főleg az utóbbi időben, hogy valamiért (az eddigiekhez képest) több pasi vesz észre, úgy tűnik, hogy vonzónak találnak.
Nem olyan régen váltottam munkahelyet és költöztem a fővárosba és az új főnököm is tett egy két furcsa megjegyzést, becézget, szépeket mond, és nem annyira durván, szóval nem tudom azt mondani, hogy tapogat, de elég sűrűn hozzámér. (Persze nem a fenekem fogdossa, nem ilyenre kell gondolni..)
Ezt sem nagyon értem, nem szándékom kikezdeni vele, csak nekem nagyon furcsa.
Ha elmegyek szórakozni akkor veszem észre, hogy valamiért több pasi megnéz, leszólít stb..
Nem gondolom magam rondának, mert szép az arcom, de azért eléggé kövér vagyok, van vagy 15 kiló plusszom és nem értem ezt, hogy így is érdeklek az eddigiekhez képest sok embert vagy csak könnyű prédának látnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!