Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez még valamit az exem?
Figyelt kérdés
Megbeszeltuk az exemmel,hogy továbbra is lefogunk feküdni, mert a szex egymással volt a legjobb. Elszokott jönni hozzám hetente pizzázni, filmezni, általában 10 perc után egymásnak esünk és tényleg nagyon jót szexelünk, utána szorosan öleljük egymást, majd megpróbálunk aludni egy órát, de reggelig szoktunk szorosan kis kifli-nagy kifliben. Én nagyon szeretem és bár fél éve szakítottunk nem voltam mással. Egyszer megkérdeztem szex előtt, hogy szeret-e? Azt mondta mindig is szeretett. Majd egyszer szex után kérdeztem, hogy nem beszélünk? És flegmán azt mondta, hogy mondjad. Lehet, hogy ezt csak én halucinálom be, de visszaakarom kapni. Egy hete mondtam, hogy az hiányzik aki szeretett, megh ő csak szexelni tud és viccesen azt irta, hogy azért is szeretem. Azóta mindig elutasítottam és le is tiltott. Mit tegyek? Szeret?2017. dec. 28. 18:30
1/6 anonim 

válasza:

Valamit biztos, de az alapján amit leírtál szerintem ez kevés ahhoz, hogy újrakezdjétek. Az pedig, hogy letiltott inkább azt jelenti, hogy idegesíted vagy szimplán csak menekülni akar tőled, netán talált valaki mást.
Nem csináltátok jól ezt a "szakítás után még összejárunk" dolgot szerintem. Nyilván nem lehet ez alapján biztosat mondani, de én a helyeden elengedném a srácot és ha alkalmasnak tartod magad rá, akkor inkább keress új partnert.
3/6 anonim 

válasza:

A szakítottunk, de barátok maradunk olyan, mint az, hogy megdöglött a kutya, de azért megtartjuk...
4/6 A kérdező kommentje:
A letiltást eddig ugy csinálta, hogy feloldott fél naponta, mikor elutasitottam ujra letiltott. De másfél hete semmi.
2017. dec. 28. 19:15
5/6 anonim 

válasza:

1-es vagyok: engedd el. Hiába adsz még ilyen apró részinformációkat, ennek vége. Ha még össze is jönnétek újra, akkor újra vége lenne megint.
Engedd el kérlek és ne szenvedj tovább. Tudom, hogy fáj, tudom, hogy nem akarod, de engedd el és koncentrálj a jövődre.
6/6 anonim 

válasza:

Ha akarna, nem tiltana le. Ennek vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!