Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan reagáljak a korai magömlésre?
Párommal 5 hónapja vagyunk együtt, 25 évesek vagyunk.
Az elején nagyon türelmes voltam, hogy hamar elment, de szerintem egyre rövidebb ideig bírja (max 5 perc, de annak is a vége már szenvedés, mert tudjuk, hogy ennyi volt...) Minden nap szeretkezünk, de már a sírás határán vagyok sokszor, mert közel vagyok, de ő elsül. Neki természetesen nem mutatom a frusztrációt közvetlenül szex után, nem akarom "megalázni" vagy bántani emiatt. Viszont én is szeretném élvezni a szexet. Tudja a dolgot, beszéltünk már erről. Van, amikor a csalódottsága miatt nem is folytatná, illetve a második menetben lelankad. Mostanában már sokszor a hangulat rovására megy, és nem szeretném, ha folytatnánk velem.
Mit tehetnék? Ha hosszú az előjáték, van amikor közben elmegy. Mindennapos szex is van, hogy a gyakorisággal se legyen gond. Fogamzásgátlót szedek, próbáltuk óvszerrel, de az nem az igazi.
Aki volt ilyen helyzetben, hogyan oldottátok meg?
Ez azon kevés dolog köze tartozik a szexben amire léteznek kidolgozott technikák, terápiák.
Menjen el egy szexterapeutahoz es tanuljon önkontrollt
Feltételezem h egy rakás oktató videó is van róla a neten
Fura h ez magátol nem jut eszébe
Nem a megfelelő fiúval jársz.
Sajnos elég sok ilyen gyorstüzelő van, van lány aki csupán szerelemből nem szakít, de majd rájön évek után hogy rosszúl csinálta hiszen a kapcsolatuk, házasságuk csupán egy régelmúlt érzés miatt maradt egyben, ami legrosszabb ha akkor tudatosodik benned amikor már gyerek is van.
Vagy elfogadod, felismered a tényt hogy nem ő sem az első sem az utolsó ilyen gyorstüzelő a földön, és keresel olyan partnert aki jobban megfelel az igényeidnek.
5-ös, nem olvasod amit írt a lány???
"Mostanában már sokszor a hangulat rovására megy, és nem szeretném, ha folytatnánk velem."
Ja bocs, úgy olvastam, hogy a pasi nem szeretné, ha folytatnák.
Hát ebben az esetben talán használjatok péniszgyűrűt. De ha a kérdezőnek elmegy a hangulata attól, hogy a párja kinyalja, akkor lehet, hogy az ő frusztrációit is kezelni kéne, beszéljétek meg a dolgot.
"A válasz 15%-ban hasznosnak tűnik"
a rengeteg recskabajnok, akinek már elferdült a szexualitása, leszavaz, mert sértve érzik magukat...
szánalmasok vagytok... azért lógtok itt mert ennyit értek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!