Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj szerintetek hogy meglett örökítve rólunk ilyesmi?
Figyelt kérdés
Előre leszögezném hogy csak is a fiúkat szeretem,viszont múltkor volt egy koleszbuli,én meg az egyik legjobb barátnőm,meg két fiú,elég sokat ittunk és poénból smároltunk barátnőmmel,nagyrészt a pia meg a fiúk kedvéért,és pont amikor a nyelvünk összeért akkor meglett rólunk az a pillanat örökítve,egy ideig Instára is feltettem csak úgy,de utána inkább leszedtem.
Volt már más is hasonló szituban esetleg?Vagy baj hogy meglett rólunk örökítve egy ilyen szitu?
2018. jan. 6. 21:13
12/14 A kérdező kommentje:
Az túl egyszerű lenne ha ide kitenném a képet:)Persze ha rámír valaki privátba,annak szívesen megmutatom:)
2018. jan. 6. 21:50
13/14 anonim válasza:
Most kiváncsi lettem arra a képre. Így nem mutatod meg?
14/14 anonim válasza:
Azt a képet valószínű, hogy több százan, ezren elmentették. Most még nem baj, hogy fenn volt, de később lehet olyan eset, amikor nem veszed szívesen, hogyha az orrod elé dugják, és rákérdeznek. Csak óvatosan a feltöltéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!