Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj szerintetek hogy meglett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj szerintetek hogy meglett örökítve rólunk ilyesmi?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném hogy csak is a fiúkat szeretem,viszont múltkor volt egy koleszbuli,én meg az egyik legjobb barátnőm,meg két fiú,elég sokat ittunk és poénból smároltunk barátnőmmel,nagyrészt a pia meg a fiúk kedvéért,és pont amikor a nyelvünk összeért akkor meglett rólunk az a pillanat örökítve,egy ideig Instára is feltettem csak úgy,de utána inkább leszedtem.

Volt már más is hasonló szituban esetleg?Vagy baj hogy meglett rólunk örökítve egy ilyen szitu?

2018. jan. 6. 21:13
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Egyébként eléggé lázadó,balhés korszakomat élem,talán ezért is volt ez a buli de nem minden héten vannak ilyesmik:D
2018. jan. 6. 21:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Manapság már nem olyan vészes.
2018. jan. 6. 21:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyesmiket csináltok,most őszintén: Nem mindegy? ha pár pasi kedvéért simán csókolóztok,mit számít hogy még többen látják?
2018. jan. 6. 21:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Jó hát szerintem se de vannak akiknek már ez is bőven kiüti a tűrőképességét:D
2018. jan. 6. 21:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Shaney:Végülis igazad van lol
2018. jan. 6. 21:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez legyen a legnagyobb gondod,komolyan!

És akkor mi van?? Elitélnek? Kicsoda? Idegenek? És akkor mi van? Ez egy buli volt...

Komolyan, ezen stresszelni!

2018. jan. 6. 21:24
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Ez akkor lesz baj, ha esetleg később az állásinterjún kerül elő a kép. Mi a francnak kell feltenni ilyeneket az instagrammra? Számomra döbbenet, hogy a 20 év alattiak gyakorlatilag online élik az életüket és képtelen felfogni, hogy ami egyszer kikerül, azt ember nem fogja többet eltüntetni.
2018. jan. 6. 21:26
 8/14 A kérdező kommentje:

Ki stresszel ezen?:D:D

Csak érdekel máshogy hogyan gondolják:)

Az még nem stressz:D

2018. jan. 6. 21:26
 9/14 A kérdező kommentje:

Hol élsz te?:)Nem csak a 20 év alattiak,megnyugtatlak:D

És majd biztos állásinterjún ilyen kerül elő:D

Nem olyan vagyok mint te aki fél attól hogy bárki láthatja,ha így lenne akkor egy napra se tettem volna fel:D

2018. jan. 6. 21:30
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
@9: Pont erről a gondtalanságról beszélek, úgyhogy lényegében rám erősítettél.
2018. jan. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!