Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/lányok kinevetnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok kinevetnétek egy ilyen péniszt?

Figyelt kérdés
Farkam 13,5 cm hosszú, kerületre 10,8 cm vastag a törzs része, de a makk kb 12 centi vastag kerületű. Csináltam is WC papír gurigából 11,5 cm vastagságút és nemtudtam belenyomni. Nektek tetszene, vagy kiröhögnétek? Számomra kicsi, szóval a bátorságom lejjebb süllyedt miatta, hogy ilyennel vagyok megáldva :(

2018. jan. 5. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt tudom 16-17 24-28 éves korom között súlyzóztam rengeteget,valamivel azért nagyobb lett 20 éves koromhoz képest.Nem mindegy hogy 10-13 vagy 15-18 cm között jutsz be.Ezen még lehet dobni technikával is 2-3 centit.Minden nap csinálj rá fejés gyakorlatot.
2018. jan. 6. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem ettől megnőtt csináltam már valamikor 13-15évesen is,csak sajnos akkoriban abbahagytam.

https://www.youtube.com/watch?v=gllBnu0jDVo

2018. jan. 6. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:
A vastagságot átmérőben mérik, nem kerületben.
2018. febr. 13. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha 10,8 cm a kerülete, az azt jelenti, hogy a vastagsága 17 mm. Ennél nekem a mutatóujjam is vastagabb.
2018. febr. 13. 09:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy számoltad ki, de szerencsére annyira nem vékony. Oszd el 3.14-el a kerületet.
2018. febr. 18. 18:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is azt röhögöm, hogy ennyit centizgetsz! :D

jó ég!

Ha tudnád, milyen kellemetlen az, ha hosszú és odabent beleütközik, a nem tudom mibe... Vagy ha még vastag is és eleve nehezen meg be, meg feszít....

Én nem tudom mi ez a nagy fark mánia. Komolyan a többi nő erre bukik? Ez hülyeség! Vagy ennyire tágak lennének? De azt meg mitől??

Áhh, nem vagytok normálisak!

Szerintem is csak tudnod kéne használnod, meg arra koncentrálni, hogy mi jó neked meg a párodnak, na erről ennyit.

(Most megmértem, a fogkrémes tubus 11 cm kerületű a kupaknál. Vazze, ez már nem vékony...)

2018. márc. 3. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Az egészség a fontos! Örülj hogy pl nincs baj a szemeddel. Keress rá arra hogy keratokónusz, meg az index fórumra ahol ezzel a betegséggel súlytott emberek írnak. Aztán gondolkodjál el! Sok csajnak bőven sok pl a 15-16 centi. Tudom mert nekem akkora.
2018. márc. 3. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!