Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyien tudják hogy a "kár" szó péniszt is jelent? Cigányul azt hiszem (Vagy mennyien nem? Te? )
A Móricka magazint biztos ismerik sokan. Abban volt egy egyképes képregény, hogy egy riporter állt egy toronyház előtt, ami végig látszott a tetejéig a háttérben a riporter válla fölött. Az ember ezt mondta a mikrofonba, mintha riportot adna:
"Az épületben hatalmas károk keletkeztek a földrengés miatt."
Erre látszott, hogy a többszáz méter magas épületből több tíz méteres nagy, álló, eres péniszek állnak ki, 3-4 darab, az épületben lévő törések és törmelékek közül kiemelkedve. Ezt több mint 10-15 éve láttam már, de még mindig eszembe jut néha és akkor nagyot nevetek.
"Az épületben KÁRok keletkeztek. Erre hatalmas fa szok állnak ki belőle, mert ugye azok keletkeztek."
28/F
Amire te gondolsz az a káró
az a pénisz szinonimája nem a kár
hatalamas KÁRÓk keletkeztek
szlengszó
A napokban lattam facebookon ismerkedos csoportban, hogy " nagy mellu roma bulat keresek, van pesz es 22es a kar"
De beszedben is hallottam mar kar-kent nem egyszer, szoval tuti, hogy igy is hasznaljak es nem csak karo-kent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!