Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok kinevetnétek egy ilyen péniszt?
Figyelt kérdés
Farkam 13,5 cm hosszú, kerületre 10,8 cm vastag a törzs része, de a makk kb 12 centi vastag kerületű. Csináltam is WC papír gurigából 11,5 cm vastagságút és nemtudtam belenyomni. Nektek tetszene, vagy kiröhögnétek? Számomra kicsi, szóval a bátorságom lejjebb süllyedt miatta, hogy ilyennel vagyok megáldva :(2018. jan. 5. 13:38
1/17 anonim válasza:
Az olyan fickókat nevetem ki akik ennyit foglalkoznak a f...szuk méretével. Tanuld inkább használni és nem lesz gond
5/17 anonim válasza:
Inkább barátnőt keress és azzal szexelj, ne a wc papir gurigával.
6/17 anonim válasza:
Ennek se lesznek elégedett partnerei...
8/17 anonim válasza:
14 centi jutott nekem is és a partnereim 95%a elélvezett. Volt olyan tartós kapcsolatom amiben a lány minden alkalommal szét karmolta a mellkasom és/vagy a hátam. A jól tudod használni nem lesz baj. Szakíts a wc gurigával és keress nőt akivel gyakorolhatsz. Persze olyan is van aki 18-20 centi alatt nem áll szóba pasival de az már ritkább
9/17 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Ez a tipikus vékony csikkpénisz, ami semmire sem jó, szinte semmit sem éreznek belőle majd. amit leírtál kb 3-3,5cm vékonyságú lehetsz. Ha jó megjelenésed van meg pénzed, akkor lesz nőd, csak ki tudja kivel fog félrekúrni, és ezt nem bántásként írtam.
10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez sajnos elszomorító hír :(
2018. jan. 6. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!