Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan férfi aki probalta popoba tenni de nem ment be, és ettől lekonyult a farka?
Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 07:35
1/7 anonim válasza:
gumitól hamarabb, mint popótól :)
2/7 anonim válasza:
Engem is a gumi lankaszt le 99%-ban mint pl popóba dugni.
3/7 anonim válasza:
Ez tök jó...én is a gumitól lankadok le...nem is használom már 20 éve...😀
4/7 anonim válasza:
Én gumitól csak akkor lankadok ha nem vagyok hozzászokva. Amúgy volt már, hogy próbáltam betenni popsiba de nem akart bemenni, pedig volt sikositás, ujjazás minden. A lány nem volt ráhangolódva és hát hiába akartam betenni nem igazán ment, és a sorozatos próbálkozások közben félárbócra ereszkedtem. Mondtam is neki hogy ha nem akarod akkor húzz rajta kettőt és ülj bele
5/7 anonim válasza:
Lol ugy irtad mimtha szomoru lenne
6/7 anonim válasza:
Nekem nem fért be eddig senkinek de nem konyult le soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!