Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Mi a véleményetek erről a pózról? Hogy pl. a férfi mozog lassan de mélyen.
2018. jan. 1. 14:27
1/9 anonim válasza:
én nőként írom, hogy nekem tetszene, de úgy ha én is rámozgok, szerintem így nagyon élvezhető lenne.
26 nő
3/9 anonim válasza:
Probaltam de úgy hogy a no is mozgatta a csipkés ill feneket. Vagy éppen ugrált rajtam.
4/9 anonim válasza:
Kivitelezhetetlen- mert 'latinos popsim van (nagy) és a férjem intim mérete nem teszi lehetővé ezt a "pózt".
Kedves kérdező nem hinném,hogy ezt bármelyik férfi visszautasítaná.....
5/9 A kérdező kommentje:
Kérhetném FÉRFIAK véleményét?
2018. jan. 1. 15:01
6/9 anonim válasza:
Valaki dugja már meg jó mélyen a kedves kérdezőt!
Férfiak ha lehet!.....
7/9 anonim válasza:
Nagyon jó póz, főleg, ha a nő is mozog közben.
/F
8/9 anonim válasza:
En nagyon szeretem, a parom is, veletlenul probaltuk ki ezt a pozt,de nagyon elvezni!
21F
9/9 anonim válasza:
Szeretem ezt a pózt, pont mert jó mélyre lehet hatolni. Nekem úgy tetszik, hogy lassan mozogni, de erős lökésekkel.
Ez a póz egyébként majdnem a kutya póz, csak itt a nő felegyesedik a felső testével. Szóval kutya pózban indulva, könnyű ebbe a pózba jutni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!