Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leküzdeni a lábfétist?
Állandóan csak a női lábakra gondolok, és elképzelem azokat zokniban, cipőben...
Nagyon jó érzés, de szeretném mérsékelni, mert ezt nem lehet megszűntetni...
Tapasztalatok?
Sehogy. Ne leküzdeni akard, éld meg! Tudom én is, milyen erős tud lenni ez a vágy.
Szerencsére a lányok jelentős része simán benne van, hogy a srác foglalkozzon a tappancsaikkal is. (tapasztalatból írom).
Nyilván nem ennek kell lenni az első dolognak, amit ismerkedésnél felhozol. (Mint ahogy más szexuális szokást sem, hacsak nem egy szexrandin vagy).
Több csajom pedig kimondottan szerette is, amikor a lábacskáikkal foglalkoztam.
Sok sikert kívánok neked is!
28F
Valós, megtörtént történet:
Egy hapsinak erős lábfétise volt. Nem volt sosem párkapcsolata, hogy ezt kipróbálhassa vagy hasonló, így maradt a gondolati sík (net, újság, nézelődés). Kigondolta, hogy mi lenne, ha elmenne talpmasszázst tanulni. Jelentkezett, elment. A jelentkezők közül csak ő volt hapsi.
Párban tanulták a gyakszi részét. A "párja" egy átlagos, ellenkező nemű személy volt, akinek a lába messziről oké, de kézben tartva már más érzést adott számára - nem volt olyan izgalmas.
Azóta nem annyira érdekli a lábtéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!