Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám leküzdeni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leküzdeni a lábfétist?

Figyelt kérdés

Állandóan csak a női lábakra gondolok, és elképzelem azokat zokniban, cipőben...

Nagyon jó érzés, de szeretném mérsékelni, mert ezt nem lehet megszűntetni...

Tapasztalatok?

2018. jan. 2. 00:26
 1/9 zsirdagadék_ válasza:
Ha ez indít be, akkor ez indít be. Miért akarnád magadba fojtani?
2018. jan. 2. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Keress olyan csajt akit ez nem zavar.
2018. jan. 2. 01:31
 3/9 Misike21 ***** válasza:
50%
Ezt nem tudod leküzdeni . Mert ilyen vagy . Fogadd el magadat, és próbáld elterelni a gondolataidat róla /nyáron a legnehezebb / de megoldható minden csak akarni kell.
2018. jan. 2. 08:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne leküzdeni akard, hanem megélni....ez sok nőnek azért nem okoz akkora problémát...nem azt kéred, hogy sz@rjon a hasadra és kínai srandpapuccsal verje azt szét.
2018. jan. 2. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ne leküzdeni akard, éld meg! Tudom én is, milyen erős tud lenni ez a vágy.

Szerencsére a lányok jelentős része simán benne van, hogy a srác foglalkozzon a tappancsaikkal is. (tapasztalatból írom).

Nyilván nem ennek kell lenni az első dolognak, amit ismerkedésnél felhozol. (Mint ahogy más szexuális szokást sem, hacsak nem egy szexrandin vagy).

Több csajom pedig kimondottan szerette is, amikor a lábacskáikkal foglalkoztam.

Sok sikert kívánok neked is!

28F

2018. jan. 2. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell leküzdeni, csak normálisan kezelni. Ha nem az undi, gusztustalan dolgokat akarsz és nem csak és kizárólag a lába érdekel, akkor bármelyik lány partner ebben. Sajnos a fétisesekre nem ez a jellemző. 😞 L.
2018. jan. 2. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Valós, megtörtént történet:

Egy hapsinak erős lábfétise volt. Nem volt sosem párkapcsolata, hogy ezt kipróbálhassa vagy hasonló, így maradt a gondolati sík (net, újság, nézelődés). Kigondolta, hogy mi lenne, ha elmenne talpmasszázst tanulni. Jelentkezett, elment. A jelentkezők közül csak ő volt hapsi.

Párban tanulták a gyakszi részét. A "párja" egy átlagos, ellenkező nemű személy volt, akinek a lába messziről oké, de kézben tartva már más érzést adott számára - nem volt olyan izgalmas.

Azóta nem annyira érdekli a lábtéma.

2018. jan. 2. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kell leküzdeni.Az emberek nagy részének-köztük nekem is-van valami fétise.Ezzel nincs probléma.Az elfolytás szerintem nem jó megoldás
2018. jan. 2. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, hogyan lehet egy fétist le küzdeni. Bár nekem más fakta van de nagyon elegem van belőle.
2018. jan. 4. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!