Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lábfétist mennyire fogadják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lábfétist mennyire fogadják el a nők?

Figyelt kérdés
Akinek van ilyen hajlama, mi a tapasztalata, mennyire vannak benne a nők az ilyen játékokban?
2017. okt. 8. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ez nég egy el viselhetőbb fétis ha nagyon akkarná párom ki verném neki lábbal. Ez szerintem az egyik legkevésbbé el borult fétis ez még nálam bele férne ha lenne ilyene páromnak

19/L

2017. okt. 8. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

2 fajta nő van.

Akinek szép a lába:

Örömmel fogja fogadni, hogy ennyire oda vagy a testéért, hogy még a talpát is nyalod akár.

Másrészt örülni fog, hogy kiderült hogy szép lábfeje van a lábfétisesek szerint.

Csúnya lábfeje van:

Totál kiakadnak, mert köszönik szépen, eddig se voltak valami elégedettek, de tök jó hogy van akik ezt nézik és most már erre is oda kell figyelniük vagy valami.

Itt is tökéletesen látszik a válaszokon.

Amelyik úgy hőbörög, mintha legalább pedofil lennél, na annak tuti csúnya lába van.

2017. okt. 8. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem totál nem érdekli őket - látszatra (pl.: nem fogja engedni egy nő sem mondjuk a vonaton vagy a munkahelyen, hogy megmasszírozd a talpát). De ha már van partner, akkor otthon vele megy a "buli".
2017. okt. 8. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!