Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 cm nagyon kevés? Senkinek nem elég?
Figyelt kérdés
Közel 30 vagyok és még senkivel nem szexeltem. Volt 2 kapcsolatnak mondott valamim ami akkor ért végett amikor szexre került volna sor. Egyetlen szexuális élményem volt egy 40 es nővel, de csak kézzel izgattuk egymást. Kicsinek találta ő is a szexhez. Miért vannak statisztikák a neten hogy 14 cm körül van az átlag méret? Ha nem is igaz! Ez csak amolyan megnyugtatás lenne nekünk? Amikor hatalmas hatrány így ismerkedni!2018. jan. 1. 18:07
11/15 anonim válasza:
Én is 30 vagyok mint te, és nekem is ilyen kicsi és vékony is mellette, a tipikus csikkfarok vagy ceruzának is gúnyolják 12/3,5cm, a nőknek élvezhetetlen vékony é kicsi méretecske. Volt jó néhány negatív tapasztalatom már emiatt az életben, és én már nem erőltetem az egészet mert nem akarok agyoncsalt gyökér lenni, mint a sok hasonló kisfarkú. Az átlag 14-16cm hosszra és 4-4,5cm vastagságra, vannak ilyen selejtek akiknek még ez sem adatott meg az átlag.. Ismerkedésnél az értelmesebbjei nem hozza fel a farok témát csak később ha összejöttök bújik ki belőlük a valódi ösztön a nagyobbra. Ha van értelme melletted maradniuk pl pénzes vagy akkor melletted maradnak de milye áron? Ha nem látnak benned "lehetőséget" akkor meg lapát. Hisz számít nekik a saját kielégültségük...
12/15 anonim válasza:
"Miért vannak statisztikák a neten hogy 14 cm körül van az átlag méret? Ha nem is igaz!"
(13cm + 15cm)/2=14cm
(1cm + 27cm)/2=14cm
Az átlag nem azt mondja, hogy mindenkinek ugyanakkora, hanem hogy valakinek kisebb, valakinek ennél nagyobb. Az iskolában lehet tele voltál egyessel és ötössel, mégis az átlagos hármas körül volt.
De csatlakozom az előttem szólókhoz, a hozzáállásod sokat jelenthet.
13/15 anonim válasza:
Itt tényleg inkább a felfogással van a baj, meg a hozzáállással.
Tudni kell használni és nem lesz gond.
A volt páromnak is 13 cm volt, nem volt túl vastag sem. Semmi probléma nem volt!
14/15 anonim válasza:
A mérettel az égvilágon semmi probléma nincs. :)
15/15 anonim válasza:
Hidd el, a többségnek ekkora kb. Nem 20 az átlag. Persze mindenki nagyot mond, amíg nem kell megmutatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!