Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13 cm nagyon kevés? Senkinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 cm nagyon kevés? Senkinek nem elég?

Figyelt kérdés
Közel 30 vagyok és még senkivel nem szexeltem. Volt 2 kapcsolatnak mondott valamim ami akkor ért végett amikor szexre került volna sor. Egyetlen szexuális élményem volt egy 40 es nővel, de csak kézzel izgattuk egymást. Kicsinek találta ő is a szexhez. Miért vannak statisztikák a neten hogy 14 cm körül van az átlag méret? Ha nem is igaz! Ez csak amolyan megnyugtatás lenne nekünk? Amikor hatalmas hatrány így ismerkedni!
2018. jan. 1. 18:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem a farkad miatt lett ott vége,hanem a felfogás miatt.
2018. jan. 1. 18:11
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
az átlagos magasság olyan 175 cm körül van, ehhez képest a 13 cm nagyon kevés. örülj, hogy nem lépnek rád az utcán.
2018. jan. 1. 18:12
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
#2-es szerinted alacsony 175 cm?ne hülyésgedj már.egy átlag pénisz méret 13-14cm.ha ez felett van már átlagon felül van itt magyarországon.
2018. jan. 1. 18:15
 4/15 anonim ***** válasza:
24%
Keress rá, van egy térkép, ahol eszerint van beszínezve, átlagos méret szerint. Ilyennel próbáld, hogy penisSize map
2018. jan. 1. 18:26
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
*Ja amúgy szerintem nincs baj a méreteddel. (De nem kérek priviket senkitől, van párom!!:D)
2018. jan. 1. 18:27
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Olyan a méreted, mint a legtöbb férfié. Más lehet a baj.

Ismertem olyat, aki kopasz volt, és azt állította, hogy ezért nincs nője. Mások az alacsonyságukra kenik, és vannak magasak, akik a vékonyságukra. Aki testes, azért, aki eldöntötte magáról, hogy nem jóképű, azért.

A lányok ugyanígy, ha kicsi a melle, az a baj, ha nagy a segge, az, ha duci, ha ritka a haja, ha széles a csípője, minden lehet oka a sikertelenségnek.

Csak egy dolog van, amire még soha, senki sem panaszkodott itt. Azt még nem olvastam, hogy az a baj, hogy nincs elég eszem.

2018. jan. 1. 18:30
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
most mért hitegetitek nekem 19 cm van de sokszor azt is kicsinek találták ,sajna ez van
2018. jan. 1. 18:50
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
170cmmagas vagyok es 17cm..akkor ez atlagon felulinek szamit?
2018. jan. 1. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem a méret számit. Ha az előjáték megfelelő,akkor nincs baj.

Vannak olyan pózok,ahol betud menni mélyen. De mondom,ha mondjuk nyalástól elmegy párszor a csaj,akkor már jó!

2018. jan. 1. 20:07
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
nem a méret számít, hanem az hogy hogyan használod. 13 cm még nem annyira pici hogy ne legyen egy normálisa lánynak élvezetes... :) nekem sincs 30 centi,és nem is érdekel h mekkora pontosan (kamaszkoromba mértem meg) de aki emiatt otthagy az buta. Ne stressszelj, senki sem tökéletes.
2018. jan. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!