Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sima mezei szex már senkinek nem kell?
Csak ez az oldal ilyen vagy már ezek az új igények?
Fenéknyalás,bdsm,talpszaglászás,beöntés,használtbugyi és egyéb fetisizmus nélküli egyszerű romantikus együttlétre vágyik még egyáltalán valaki?
Az oldalon ezek javarészt kiéletlen vágyak.. márpedig az emberek általában arról beszélnek amit ki akarnak próbálni, vagy ami hiányzik az életükből.
nekem személy szerint a "romantikus szex" sosem volt az életem csúcspontja.. én a szenvedélyt szeretem és mindig is a furcsa dolgokra izgultam..
nekem kellett a hatalomjáték, a másik megvárakoztatása, harc küzdelem, szeszély, szenvedély.. fájdalom (lelki, és némi kis fizikai) de hát ez már csak ilyen.
En szeretem siman, romantikusan, szeretkezosen, figyelembe veve mindket fel hatarait es lelki hangulatat/erzeseit.:)) Szeretem az erzekien kemenyebb szexet is, amikor lent teljesen kitolt es eroteljesen es kemenyen csinalja, de kozben atolel,simogat es csokolozik,puszilgat gyeneden egy ferfi.:))
24N
Dehogy nem!
Én kettőt kérek, egyik itt fogyasztva, másik csomagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!