Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha kisse erzeketlen a peniszem? Nehezen tudok el menni?
Figyelt kérdés
Pl az utolso partneremmel 2x voltam, es elso alkalommal igaz akkor sokat is beszelgettunk de 2 oran at tartott az aktus bar tobb poziciot is kiprobaltunk. 2. Alkalommal masfel oran at tartott de mivel tiltott kapcsolat volt igy sietnie kellett haza igy hoppon maradtam merev szerszammal, de ez ido alatt tudtam neki ujat mutatni es o is nekem, szoval a lany elvezte h sokaig birtam de egy ido utan mar ugy tele vagyok hogy faj es vagy ki robban belolem vagy inkabb azt mondom jogy hagyjuk... Miert van ez? Esetleg akinek van ilyen tapasztalata az irna privit? Mondjuk gondoltam mar olyanra is hogy a sajat tudtom nelkul tartom vissza magam mert hat szeretek jatszadozni a partneremmel ha o is akarja de egy ido utan mikor mar faj tenyleg kellemetlen.2018. jan. 1. 04:49
1/7 anonim válasza:
Legyél passzív homo, és probléma megoldva. ;)
2/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam elsore nem kapok rendes valaszt...
2018. jan. 1. 04:59
3/7 anonim válasza:
Kaptál... az, hogy neked nem tetszik, és finnyás vagy, már más kérdés.
4/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rastresszelsz/nem tudod elengedni magad es azert nem tudsz elmenni?
5/7 A kérdező kommentje:
Hat lehetseges erre gondoltam en is bar akkor nem ereztem magam idegesnek vagy ilyesmi
2018. jan. 1. 09:12
6/7 anonim válasza:
engem az érdekelne milyen ujdonságot tudtatok mutatni egymásnak!
sok lány egyébként ezt szereti hogy jó sokáig birja a pasi. nem öt perc, amig ő még be sem nedvesedett, a pasiból meg már semmi nincs.
egyébként én is azt gondolom lehetett benned valami görcs, ami miatt nem tudsz elmenni.
egy maszti mennyi ideig tart nálad?
7/7 A kérdező kommentje:
Hat nivel nem vagyok huu de tapasztalt igy eleg sok ujdonsag. Am jah masztival is nehez
2018. jan. 1. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!