Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14 cm-es peniszem eddig minden lányból kicsúszkált. Nagyon kicsinek szamít?
Figyelt kérdés
Eddig 3 lánnyal voltam és igazából a legtöbb pózban kicsúszik, pedig teljesen merev.
Ésehet, hogy béna is vagyok, de akkor is kicsúszkál ha én nem is mozgok...
3.8 cm vastag amúgy.
2017. dec. 14. 22:21
1/23 anonim válasza:
nyugi! a mérettel nincs gond, csak a technikával!
4/23 anonim válasza:
Ezzel nem csodálom, hogy nem tudsz dugni. N/22
6/23 anonim válasza:
Átlag méret, mondjuk nem túl vaskos. A technikád lehet tré.
7/23 Béla. A Király. válasza:
Hagyjátok már szerencsétlent. Teljesen átlagos a hossza. Szélességre az átlag alja. Szexelj minél többet, és találd meg a megfelelő technikát. Hidd el, 24 centis pötssel se lenne jobb, ha szar a technika. Sőt. Hajrá!
8/23 anonim válasza:
Kicsi, de ne aggódj... nem tehetsz róla, hogy kicsi.
9/23 anonim válasza:
Az átlag vastagság 3,5-4 cm,hosszra is rendben van.
Pedig tényleg te lehetsz a gyakorlatlan,mert a barátomnak még ekkora sincs és mégsem szokott kicsúszkálni.
10/23 anonim válasza:
Hááát ezzel nem dicsekednék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!