Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kicsi a péniszem?
Figyelt kérdés
Múltkor felmentem egy csajhoz, akivel lehetett volna valami, de amint levetkőztem, meglátta a kicsi farkamat, és elküldött, mondván ez neki kicsi. A farkam olyan 10-12 cm lehet, átmérője 3 cm, tudom, hogy kicsi, de hát mit tudnék tenni? Nagyon szégyellem magam ezért.
F22.
2017. dec. 26. 16:10
1/11 anonim válasza:
Ne szégyelld magad ezen mar nem tudsz változtatni
Majd találsz egy olyan lányt aki úgy szeret ahogy vagy nyugi
2/11 anonim válasza:
Ismerkedj egy normális lánnyal.
3/11 anonim válasza:
Tanulj meg jól nyalni, vagy dolgozz sokat hogy legyen sok pénzed nőkre
4/11 anonim válasza:
Most 10 vagy 12?
NEM MINDEGY!
Mérd le rendesen ha 12 akkor nincs baj a férfiak 70% 12-15cm közötti pénisszel rendelkezik!
6/11 anonim válasza:
Nagyon nagy bunkóság volt a csaj részéről. Nyugi, ezzel a mérettel is lehet szexelni.
7/11 anonim válasza:
Találsz majd olyat aki majd elfogadja, ne add fel.
9/11 anonim válasza:
Engem izgatna a helyzeted. H kinevetne a csaj.
Adnék neki a kis dorongommal, csak úgy csattogna a feneke. :)
10/11 anonim válasza:
Jó hülyén viselkedett az a lány... Semmi okod szégyent érezni. A méret nem számít, 'kicsi'vel is lehet csodákat tenni, hidd el. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!