Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egyszerűen nem tudom kielégíteni a nőket?
38 éves nő vagyok, nekem - mint a nők nagy részének - nincs hüvelyi orgazmusom.
A multiorgazmusaimat (3+) máshogy kell elérni és nem csak nyelved van, hanem jó esetben tíz ujjad is.
Két ilyen "nem szabványt" láttam eddig, az egyik ~8/2-3 cm méret volt, a másik egy kicsit hosszabb, de semmivel sem szélesebb. Mindkettejükkel eszméletlen izgi volt a szex, az egyikkel csak amiatt voltam együtt, mert agyban nem illettünk túlzottan, s mivel nekem inkább az agy a fontos, így emiatt nem volt hosszú. Azóta már boldog családapa, szóval a gyereknemzés is megy, pedig neki "összecsukva" alig látszott valami, kicsit zavarbaejtő is volt, amikor először megláttam. :)
A 17 évesed sajnos eléggé zöldfülű volt, ha bármit is várt az elsőtől, max. egy kis vérzés, fájdalom, teljesen természetes, nyilván a saját tapasztalatlansága és tájékozatlansága ugyanolyan súllyal esett latba mint a Te "adottságaid".
Egyébként normálisan az van, hogy mindenki különböző és mindenkivel külön újra kell tanulni, hogy mik indítják be a másikat, mit szeret stb., és ehhez elengedhetetlen a KOMMUNIKÁCIÓ! Azaz pontosan úgy "tanuljuk meg" egymást, hogy elmondjuk mi volt jó és nem jó. Úgyhogy a jövőben az első gondolatod inkább az legyen, hogy szuper, hogy elmondta, így legalább tudtok változtatni, ki tudjátok kísérletezni, mi a jó és ezt oszd meg vele. A legjobb ha elébe mész és megkérdezed, hogy mi a jó neki, és indítványozod, hogy ismerkedjetek egymás testével. Ez egy gesztus is felé, amivel kimutatod, hogy figyelmes vagy, fontos Ő - bizalmat is ébreszthetsz Benne magad iránt, ami szintén fontos a szexben.
Alapja a komoly kapcsolatnak, hogy felfogjátok, hogy mindkettőtök érdeke vezetni a másikat a testetek megismerésében. Persze ha még csak Te vagy neki az első, akkor nincs nagy tapasztalata a testével, de ezt az idő meghozza és egy évtized múlva már Te is tudod majd, hogy a saját adottságaidat hogyan szárnyald túl és a tapasztaltabb barátnőid is meg fogják tudni mondani Neked, hogy mi teszi őket boldoggá, hol vannak az erogén zónáik stb. Szóval Tőled függ, hogy minek veszel egy visszajelzést - befordulsz és a saját agyadban tönkreteszed a kapcsolatod, vagy fejlődési lehetőséget látsz benne és egy közös felfedezésre hívod a partnered.
A másik a 170 cm. Szintén egy olyan dolog, ami semmit nem számít, különösen ha az illető kedves, jó fej (meg persze akkor se, ha egy agresszív bunkó, mert az is imponál valakinek :D esetleg akkor számíthat, ha csak frusztrált kisebbségi komplexusos ;)). Nekem is volt fél fejjel alacsonyabb párkapcsolatom, szerencsére neki helyén volt az önbizalma és ez egyáltalán nem zavarta. Abszolút az számít, hogy mi van belül és ez rajtad múlik. Az írásod alapján intelligens ember vagy, feltételezhetően nem a legprimitívebbek a célcsoportod. Ha valakiről kiderül, hogy mégis ilyen, vagyis nincs azonos súlycsoportban veled, úgy könnyebben lepereg rólad az ostoba, érzéketlen "kritika".
Pasizz inkább :)
Ha lett volna egy bankszámlád több mint 7 számjegyű összeggel akkor mndjárt eléggé kielégítetted volna őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!