Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is jobban beindultok mikor elmondja valaki részletesen hogy hogyan elégitene ki mint attól hogy egyszerűen csak magatoktól fantáziálnátok? 19. L.
Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 01:22
2/5 anonim válasza:
Abszolút nem. Sosem élveztem az ilyesmit, ha a párom volt az illető, azért, ha idegen, akkor meg pláne. Utóbbiból sajnos túl sok volt ahhoz, hogy ne undorodjak meg a dologtól. Jobban szeretem, ha inkább mutatja, vagy tettekkel húzza az idegeimet (apró érintések, csókok, majdnem-csókok), minthogy elmeséli, hogy mondjuk "feltennélek a konyhapultra, megnyálaznám az ujjaidat, miközben mélyen a szemedbe nézek és..." nem, nem, nem és nem, annyira röhejes és kényelmetlen nekem egy ilyen, hogy előbb nevetek rajta, minthogy felizguljak. :D Inkább fantáziálok magamnak, ha szükségem van rá egyáltalán, annak legalább nem marad nyoma és könnyen elfelejtem, ez meg beleég az emlékeimbe...:D Bocsi, nekem nem jön be ez...:(
3/5 anonim válasza:
áfonya véleménye maximálisan tiszteletre méltó, de a legtöbb lány teljesen meg van tőle őrülve, ha elmondják neki. ez azért van, mert a lányok legfőbb erogén zónája a fejükben van. egy jól sikerült kép egy férfi nemi szervről a legtöbb csajnál igen kevés eredményt ér el. ellenben pár jól megfogalmazott mondattól sokkal könnyebben felizgulnak.
4/5 anonim válasza:
Én inkább erotikus fanfictiont olvasok.
5/5 anonim válasza:
Nem
Inkább elmwgy a kedvem
Mert kb. A negyedét se fogja megcsinálni vagy nem úgy ahogy kivesézte.
És az k..va nagy csalódás tud lenni.
Tapasztalat
23aN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!