Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30+ nem szexeltem eddig, eü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ nem szexeltem eddig, eü probléma miatt. Most viszont nincs tapasztalatom. Milyen korú lányokat keressek, akik ezt el tudják fogadni?

Figyelt kérdés

2017. dec. 31. 12:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a legtöbb olyan házas,gyereke van,komoly kapcsolatban van.Amúgy szoktam próbálkozni,csak ezen valamiért fennakadok.A szextől nem félek,egyszerűen csak komoly kapcsolatot akartam eddig.Hiba volt,tudom.
2017. dec. 31. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, hogy érzelmek nélkül nem menne.

Nem akarod feleségül venni, csak dugni.

Dugd meg jól, ez manapság természetes dolog.

Idő közben meg lesz normális párkapcsolatod.

2017. dec. 31. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
40%

"a legtöbb olyan házas,gyereke van,komoly kapcsolatban van"

őket a legkönnyebb felcsípni és megdugni.

egy magasan kalibrált szingli nőnél vergődhetsz,meg költhetsz rá,aztán lehet még akkor sem lesz dugás.

amúgy meg eléggé egyértelmű,hogy lakásos örömlánynál kellene elsajátítanod az alapokat,hogy megismerd magad és megismerd felfedezd egy nő testét.

mert tegyük fel megismersz egy szimpi lányt,összejössz vele,felsülsz párszor és kihajít,mert nem fog tanárnénit játszani hónapokig.

szóval mielőtt kocsiba ülsz tanulj meg vezetni én azt mondom.

2017. dec. 31. 12:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson a prosti. Egy normális ember nem fizet a szexért. Éd egy normális nő azonnal elhajt, ha megtudja hogy prostiztál.
2017. dec. 31. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha megtudja... Nehéz lesz. Igazándiból mindegy mit csinálsz csak csináld. Itt bármelyik leírt módszernél érhet csalódás. Prosti veszélyes lehet szűzen, legtöbbet az segíthet de a legtöbbet az is ronthat rajta. A többi kevésbé veszélyes, lassú, de ott kevesebb kudarc érhet.
2017. dec. 31. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!