Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lehet ez a probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez a probléma?

Figyelt kérdés

Lassan fel éve hogy abszolút nem kívánom a párom. És 1 éve élünk meg csak együtt!

Szedtem fogamzásgátlót , abba hagytam hátha attól van de 1 hónapja nem szedem és ugyanúgy semmi. Meztelenül is rossz előtte lenni nem szégyellem a testem mert tényleg nem beképzeltseg de nagyon szép alakom van formás , nincs kivetnivaló. Nagyon sokat idegeskedek sajnos . Xanax függő voltam de annak már 1 éve . Napi 0,25ot szedek reggel .

Szeretem öt nagyon hűséges vagyok és ő is. Mást se kívánok ha bele gondolok. Az is felidegesit ha intim helyen simogat vagy célozgat h hiányolja :( mitől lehet ?

2017. dec. 27. 14:55
 1/7 A kérdező kommentje:

22/L

30/F

2017. dec. 27. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elbizonytalanodtal

Mindenképp beszéld meg a paroddal

2017. dec. 27. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológússal beszélj, mert ez lehet a xanaxtól is, de mivel mindig feszült vagy, más lelki eredetű probléma is lehet. Fiatal vagy, hogy abba hagyd a szexet!
2017. dec. 27. 15:06
 4/7 A kérdező kommentje:

És nagyon szeretem öt!!! Sose hagynám el de szörnyű h ő érzi mindig hogy csak azért teszem meg mert "muszáj" nem azért mert kívánom.

Azt mondta az orvosom hogy a xanaxnak már nem lehetnek mellékhatásai , ez olyan kis mennyiség mar.

2017. dec. 27. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy csak szereted a párod, de nem érzed ellenállhatatlanul vonzónak. Van ahol ez kitart egy egész életen át. Pl. anyám mondta, hogy nagyanyja minden mozdulatán látta, hogy nem is csak szimplán szerette, hanem egyenesen istenítette nagyapámat.
2017. dec. 27. 15:11
 6/7 Mádár0218 ***** válasza:

Elég nehéz eset, alapvetően minden fejben dől el, így ha ott megtudod változtatni hogy ne legyen problémád vele, akkor szerintem menni fog.

Valamint mindenképpen beszéli ezt vele, ha meg nemtudja mert szarul fogja magát érezni hogy nem elég jó neked!

2017. dec. 27. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen itt a baj h azt mondja már nem szeretem stb és biztos ez miatt van és h nekem már nem tetszik. De ez nem így van! Tetszik és szeretem . Történt az életemben egy szörnyű dolog de eddig ebben nem hátráltatott csak fel éve erzem ezt.

Talán az az ok. Bár nem hiszem ha eddig sem volt probléma . És már feldolgoztam

2017. dec. 28. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!