Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már probléma a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már probléma a szexuális életeddel?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy még nem is szeretkeztem, meg h igen de szereztem párt magamnak.

Hanem pl korai magömlés, vagy merevedési probléma..hogyan oldottátok meg?

Kort és nemet is

2017. dec. 13. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad nemet is írjunk, tehát nők is irhatnak. Nem igazán volt még korai magömlésem vagy merevedési problémám :D

Igazából a kommunikáció hiánya szokott problémát okozni. Most már azért összerázódtunk párommal, de az elején sokszor maradtam orgazmus nélkül mert nem akartam őt megbántani azzal hogy béna....Aztán rájöttem hogy csak magammal baszok ki, és szépen elmondtam mit élveznék. Azóta nincs semmi baj ;)

21/N

2017. dec. 13. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet problémád a szexuális életeddel, ha nincs szexuális életed *gördülj biztonságosan mém inzertálása*
2017. dec. 13. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még problémám sem korai magömléssel, sem merevedési dolgokkal.

34/N ;)

2017. dec. 13. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt, egyszeri alkalmi partnernél nem állt fel, csak alig-alig, mert ittas voltam, meg fáradt is. Kielégítettem kézzel-szájjal. Többi komoly kapcsolatomban állt mindig, mint a cövek, s korai magömlésem sem volt eddig soha.
2017. dec. 13. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Olyan dolgokra vágyott a partnerem ami számomra már túl elvont volt.

(öklözzem meg, fojtogassam ájulásig, vizeljem le...)

2017. dec. 13. 19:34
 6/7 A kérdező kommentje:
A két példát arra írtam hogy ilyesmi problémára gondoltam.. Mindkét nem esetében adódhatnak problémák..
2017. dec. 13. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A szex volt a probléma
2017. dec. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!