Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pózban lehet a legnagyobbat élvezni nőként?
Amiben én szoktam okozni, általában pont az, amiket szeretek is.
Amikben lehet vadulni is.
A kutya póz, az alap. A másik a "varázshegy". Azt neve alapján kevesebben ismerik, de csinálják.
Az, amikor te fekszel a hátadon, a lábaid az égben. A pasi rád fekszik, a lábaid már a vállain nyugszanak.
És a "sas" amikor ül a férfi a széken, vagy ágy szélén te pedig az ölébe ülsz és úgy mozogsz fel-le vagy épp előre hátra.
Az utóbbi az egyetlen, amiben a nő irányít.
Szerintem ugyanolyan fontos a technika, mint a pozíció.
Ha a srác/férfi akivel épp vagy , figyel a tested jelzéseire, nem gyorsan és kb pumpálva dug, hanem erősen, mélyre hatóan az ütemet az igényeid szerint váltva akkor tuti el fogsz élvezni.
Sajnos a legtöbben úgy vannak ezzel, hogy nekik legyen jó, a csaj meg nem számít.
Vagy a méreteikre alapoznak.
Nekem pl egyáltalán nem nagy. Sőt, kifejezetten átlagos.
Mégis a figyelmesség sokkal többet ért, mint ha 20 centi lenne a cerka. Bármilyen pózban. Mondjuk szeretek vadulni, az is igaz... Lehet azt is szeretik a nők. De ez csak habitus kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!