Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová szerettek élvezni?
De miért a "segg" (fenék) a punci már nem is jó? Hihetetlen,hogy a férfiak 90%-a már fenékbe akarja szereti inkább. A punci az már nem is jó. Komolyan,akkor legyen az ilyen férfi homoszexuális. Nem,nem nincsen bajom a homoszexuális férfiakkal. Van meleg barátom és szeretem,tisztelem őt. De tényleg, ma már ez annyira durván elvárás hogy amelyik nőnél tabu az anál annak minden más téran a szex során nagyon jól kell teljesíteni vagy eleve össze se jönnek a férfiak ilyen nővel. Mert a vagina nem annyira jó mint a "segg". Mintha az olyan természetes dolog kell,hogy legyen,hogy a kimeneti nyíláson ahol ürítűnk oda is berakja a férfi a péniszét. Ha kicsit nagyobb lenne az orrunk fülünk még oda is megpróbálna valaki bedugni a lógóját.
L
Nem jó a sorrend, Jani! Ha serpenyőbe akarsz élvezni, akkor először jön a rá-rántotta.
Hogy a kérdésre válaszoljak, vagy punciba, vagy szájba. Nem azért van partnerem/párom, hogy magam verjem ki a hasára, vagy akárhová. Egyébként aki csak egyszer is megtapasztalja, milyen az imádott asszonnyal egyszerre érkezni az érzékek csúcsára, az jó eséllyel soha nem akar máshová, mint punciba.
Jól mondod Miquel! A közös orgazmusnál még nem találtak fel kellemesebb élményt, amit ember átélhet!
Mondom ezt úgy, hogy fiatal koromban néhány drogpartin is képviseltettem magam, így elég jól megtapasztalhattam a boldogsághormonok abnormálisra növelt szintjének az élményét is...
A közös orgazmus a szerelmeddel a puncijába élvezve az abszolút non plusz ultra élmény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!